Opiskelijaksi?

”Osallistuisinko Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssille?”

Mukavaa, että olet löytänyt kurssimme, ja kiinnostunut Suomen kielen opiskelusta Jyväskylän kesäyliopistossa!

Voidaksesi osallistua kurssille, sinun täytyy olla yli 17-vuotias. Ryhmäjaon avulla varmistamme, että saat tasollesi sopivaa opetusta. Huomaathan kuitenkin, että alkeistason ryhmissä käytämme toisena opetuskielenä englantia. Edellytämme siis englannin kielen perusteiden hallintaa.

Kurssin opintojen sisällöstä vastaa ammattitaitoinen suomen kielen opettaja Jyväskylän yliopistosta. Sisällöt ovat aidosti hyödyllisiä ja käyttökelpoisia myös opiskelusi myöhemmissä vaiheissa. Opetusmenetelmät ovat monipuolisia ja jokaisen opiskelijan huomioonottavia. Opiskelu on tehokasta, ja elämyksellistä.

Opiskelijoiksi meille valikoituu Suomen kielestä ja kulttuurista kiinnostuneita henkilöitä. Yhteistä heille on suunnaton motivaatio Suomea sekä sen kieltä ja kulttuuria kohtaan. Motivoituneet opiskelijat luovat kurssille luonteenomaisen loistavan yhteishengen. Opiskelu kesäyliopiston intensiivikurssilla onkin upea mahdollisuus luoda uusia ystävyyssuhteita ihmisten kanssa, jotka jakavat kiinnostuksesi suomalaiseen kieleen ja kulttuuriin.

Opiskelijoilta saamamme palautteen mukaan kurssi on tehokas, intensiivinen kokonaisuus, joka sisältää valtavan määrän mielenkiintoisia elementtejä suomalaisuudesta.

Toivottavasti siis tapaamme myös sinut tammikuussa Jyväskylässä!

Opiskelijaksi?