Tervetuloa Ikääntyvien yliopistoon!

Ikääntyvien yliopistossa kohtaavat tieteestä, ilmiöistä, yhteiskunnasta ja itsensä kehittämisestä kiinostuneet. Osallistua voi luennoille, seminaareihin, kursseille ja opintomatkoille ilman suorituspaineita. Useille luenoille ja kursseille voi osallistua joko verkossa tai lähiopetuksessa. Ikääntyvien yliopisto on avoin kaikille iästä, asuinpaikasta ja aiemmista opinnoista riippumatta.

COVID-19
Seuraamme viranomaisten ja Jyväskylän yliopiston ohjeita koronavirusepidemian hillitsemiseksi ja tiedotamme mahdollisista opetusta koskevista muutoksista kursseille ilmoittautuneille. Suosittelemme noudattamaan hyvää terveyshygieniaa.

HUOM! Ikis-luentosalin osallistujamäärän rajoitus on poistunut! Tervetuloa yliopiston päärakennuksen juhlasaliin, C 1. Myymme jälleen pääsylippuja ovelta. Luentosarjan lunastaneet saavat leiman kausikorttiinsa luennolle tullessaan.

Opintotarjontaan voit tutustua  verkossa alla olevista linkeistä ja koko opinto-ohjelman löydät painetun käsiohjelman näköisversiosta

TARVITSETKO APUA TIETOKONEEN TAI ÄLYLAITTEEN KANSSA?
Tutorit auttavat maksutta. Löydät erilliseltä sivulta opastuspaikat ja -ajat.

LUENNOILLE VOI OSALLISTUA VERKKOVÄLITTEISESTI ERI PUOLILLA MAATA!     
Luentoja seurataan yli 60 paikkakunnalla. Olemme listanneet yhteistyöoppilaitokset omalle sivulleen. Tarkista itseäsi lähimmästä kansalais- tai kesäyliopistosta, onko luennoille osallistuminen mahdollista paikkakunnallasi tai ilmoittaudu suoraan Jyväskylään

Tervetuloa Ikääntyvien yliopistoon!