Talvikurssit

Suomen kielen ja kulttuurin talvikurssit Jyväskylässä

40 suomen kielen oppituntia sekä noin 15 tuntia ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa!

Tule mukaan nauttimaan kansainvälisestä ilmapiiristä, opiskelemaan Suomen kieltä ja tutustumaan suomalaiseen elämäntapaan Jyväskylän kesäyliopiston intensiivikurssille!

Koulutus on suunnattu kaikille yli 17-vuotiaille Suomen kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille henkilöille ympäri maailman. Opetus järjestetään tasoryhmissä, aloittelijoista edistyneiden tasolle (A1-B2).

Kurssin opettajina toimii suomalaiset, korkeasti koulutetut ja motivoituneet opettajat. Henkilökuntamme pitää huolen siitä, että pääset nauttimaan opiskelusta innostavassa ilmapiirissä.

Kielen opiskelu järjestetään koulutuspäivien aikana. Virallisen opetuksen ohessa teemme yhdessä ja ohjatusti retkiä luontoon, nähtävyyksille ja suomalaiseen elämäntapaan. Kurssin aikana opiskelijat kokevat monipuolisen ja intensiivisen matkan suomalaiseen kulttuuriin. Opiskelijoilta saamamme palautteen mukaan kurssi on tehokas, intensiivinen kokonaisuus, joka sisältää valtavan määrän mielenkiintoisia elementtejä suomalaisuudesta.

Ajankohta

Talven intensiivikurssi järjestetään Jyväskylässä 31.1.-9.2.2024.

Hinta

425 € / henkilö
Super Early bird: 350 € / henkilö (syyskuun 2023 loppuun mennessä ilmoittautuneille)
Early bird (1.9. jälkeen): 375 € / henkilö (marraskuun 2023 loppuun mennessä ilmoittautuneille)
Kurssimaksu ei sisällä majoitusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tasoryhmiin löytyy täältä. Ilmoittautuminen päättyy 12.12.2023. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, käymme sen läpi ja määrittelemme kielitaitotasosi. Jos saamme riittävästi saman tasoisia osallistujia, hyväksymme ilmoittautumisesi ja lähetämme sinulle laskun.

Osallistujat

Kurssille voi osallistua kuka vain yli 17-vuotias, joka on kiinnostunut suomen kielen oppimisesta. Osallistujat jaetaan ryhmiin suomen kielen osaamisen perusteella. Talvikurssille edellytämme vähintään kahden viikon mittaisia aiempia suomenopintoja. Jos et koskaan aiemmin ole opiskellut suomea itsenäisesti tai osallistunut suomen kielen kurssille, suosittelemme osallistumaan talvikurssin sijaan kesäkurssillemme, jolla on aivan alkeista lähtevä ryhmä.

Näiltä sivuilta löydät lisätietoa kursseistamme, ja voit aina olla yhteydessä meihin, jos jokin kysymys jää askarruttamaan mieltäsi.

Photo o   Photo of Seminarium building covered in snow   Ylistönmäki campus covered in snow, frozen lake Jyväsjärvi