Kesäkurssit

Suomen kielen ja kulttuurin kesäintensiivikurssit Jyväskylässä

75 opetustuntia suomen kielen opiskelua sekä n. 40 tuntia kulttuuriin tutustumista.

Tule mukaan nauttimaan kansainvälisestä ilmapiiristä, opiskelemaan Suomen kieltä ja tutustumaan suomalaiseen elämäntapaan Jyväskylän kesäyliopiston intensiivikurssille!

Koulutus on suunnattu kaikille täysi-ikäisille (väh. 18-vuotiaille) Suomen kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille henkilöille ympäri maailman. Opetus järjestetään tasoryhmissä, vasta-alkajista edistyneiden tasolle (A0-C1).

Kurssin opettajina toimii suomalaiset, korkeasti koulutetut ja motivoituneet opettajat. Henkilökuntamme pitää huolen siitä, että pääset nauttimaan opiskelusta innostavassa ilmapiirissä.

Kielen opiskelu järjestetään koulutuspäivien aikana. Virallisen opetuksen ohessa teemme yhdessä ja ohjatusti retkiä luontoon, nähtävyyksille ja suomalaiseen elämäntapaan. Kolmen viikon aikana opiskelijat kokevat monipuolisen ja intensiivisen matkan suomalaiseen kulttuuriin. Opiskelijoilta saamamme palautteen mukaan kurssi on tehokas, intensiivinen kokonaisuus, joka sisältää valtavan määrän mielenkiintoisia elementtejä suomalaisuudesta.

Ajankohta

Kesän intensiivikurssi järjestetään Jyväskylässä 1.-19.7.2024.

Hinta

795 € / henkilö
Early bird: 745 € / henkilö (maaliskuun 2024 loppuun mennessä ilmoittautuneille)

Hinta JAMKin ja JYU:n opiskelijoille ja henkilökunnalle: 695 €

Kurssimaksu ei sisällä majoitusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan 11.11.2023.
Ilmoittautuminen päättyy 13.6.2024.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, käymme sen läpi ja määrittelemme kielitaitotasosi. Jos saamme riittävästi saman tasoisia osallistujia, hyväksymme ilmoittautumisesi ja lähetämme sinulle laskun.

Klikkaa tästä ilmoittautumissivulle!

Osallistujat

Kurssille voi osallistua kuka vain yli 18-vuotias, joka on kiinnostunut suomen kielen oppimisesta. Osallistujat jaetaan ryhmiin suomen kielen osaamisen perusteella. 

Näiltä sivuilta löydät lisätietoa kursseistamme, ja voit aina olla yhteydessä meihin, jos jokin kysymys jää askarruttamaan mieltäsi.

11064236444_e44e784c04_o.jpg