Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssien ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Nämä ehdot pätevät vain Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssien kohdalla.

Tutustu myös Jyväskylän kesäyliopiston yleisiin ilmoittautumis- ja perumisehtoihin. Silloin, kun Kesäyliopiston yleiset ehdot ja Suomen kielen ja kulttuurin erilliset ehdot (alla) ovat ristiriidassa, pätevät alla olevat ehdot. 

Kun olet ilmoittautunut, käymme läpi hakemuksesi ja arvioimme kielitaitotasosi. Jos saamme riittävästi osallistujia joilla on sama kielitaitotaso, hyväksymme ilmoittautumisesi ja lähetämme sinulle laskun tai linkin verkkomaksua varten. Ilmoittautuminen on aina sitova, eli ilmoittautuessasi sitoudut seuraaviin peruutusehtoihin:

  • Kesän intensiivikurssit: maksuton peruutus on mahdollinen toukokuun loppuun asti.
  • Jos peruutus tehdään yli 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme käsittelykulua 20 % kurssin hinnasta. Jos peruutus tehdään alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko kurssin hinnan.
  • Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen kesayo@jyu.fi. Emme ota vastaan peruutuksia puhelimessa tai tekstiviestillä. 
  • Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan lähetämme sinulle laskun, joka on perintäkelpoinen.
  • Huomaa myös, että jo maksettu kurssimaksu voidaan palauttaa peruneen osallistujan pankkitilille vain SEPA-alueen sisällä.
  • Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassaoleva matka- ja sairasvakuutus. Jyväskylän kesäyliopisto ei vakuuta osallistujia.

Ilmoittautuessasi hyväksyt yllä olevat ehdot.