Ilmoittautuminen

Mainiota, että olet löytänyt kurssimme, ja kiinnostunut Suomen kielen opiskelusta Jyväskylän kesäyliopistossa!

Osallistujat
Intensiivikurssin opiskelijat ovat aikuisia, jotka tulevat kurssille vapaaehtoisesti ja jotka maksavat kurssista itse. Otamme tämän hyvin vakavasti ja haluamme tarjota parasta mahdollista opetusta. 

Voidaksesi osallistua kurssille, sinun täytyy olla yli 17-vuotias. Emme vaadi aiempaa osaamista suomen kielestä. Ryhmäjaon avulla varmistamme, että saat tasollesi sopivaa opetusta. Huomaathan kuitenkin, että alkeistason ryhmissä käytämme toisena opetuskielenä englantia. Edellytämme siis englannin kielen perusteiden hallintaa.

Opiskelijoiksi meille tulee Suomen kielestä ja kulttuurista kiinnostuneita henkilöitä. Yhteistä heille on suunnaton motivaatio Suomea sekä sen kieltä ja kulttuuria kohtaan. Motivoituneet opiskelijat luovat kurssille luonteenomaisen loistavan yhteishengen. Opiskelu kesäyliopiston intensiivikurssilla onkin upea mahdollisuus luoda uusia ystävyyssuhteita ihmisten kanssa, jotka jakavat kiinnostuksesi suomalaiseen kieleen ja kulttuuriin.

Hinta
695 € / osallistuja (early bird hinta 645 € 31.3. asti)

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittaudutaan täyttämällä lomake. Ilmoittautuminen on aina sitova. Ilmoittaudu vasta kun tiedät, että pääset kurssille. Lähetämme ilmoittautumisesi jälkeen sinulle hyväksymisviestin.
Ensimmäinen kurssin infokirje lähetetään osallistujille kesäkuussa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä ilmoittautumiseesi tai kurssiin liittyen, voit ottaa yhteyttä järjestäjiin.

Ilmoittautumisaika: marraskuusta 2022 kesäkuuhun 2023
Ilmoittautumislomake avautuu 21.11.2022