Jyväskylän kesäyliopisto

Tervetuloa opiskelemaan!

Ikääntyvien yliopisto on tieteellisen tiedon ja elämänkokemuksen kohtaamispaikka. Ikääntyvien yliopistossa voit seurata luentosarjoja, osallistua seminaareihin, kursseille ja opintomatkoille ilman arvosana- tai muita suoritustavoitteita. Ikikseen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet koulutuksesta, ammattiatausta, harrastuksista ja iästä riippumatta.

  • luentoja yhteiskunnallisista, historiallisista, kulttuurisista ja terveys ja hyvinvointi -aiheista
  • seminaareja ja kursseja
  • kulttuuri- ja opintomatkoja sekä -retkiä
  • tietotekniikkakursseja (mm. kännykkä ja tablettikurssit)

Senioreiden tietoteknisten opastusten tarve on suuri. Etsimme yhdessä kirjaston kanssa vapaaehtoisia vertaisohjaajia tietokoneen peruskäyttöä opastamaan. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Ikääntyvien yo, Jaana Rossi (p. 044 760 3738, jaana.rossi@jyu.fi) ja Jkl:n kaup. kirjasto Mari Vuorinen (p. 014 266 4129, mari.vuorinen@jkl.fi).

Syksyn ohjelmaa on saatavissa myös kirjastoista, Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Jyväskylä-infosta.

Klikkaa syksyn 2015 kurssitarjontaan ja ilmoittautumisiin tästä

Jokaiselle kurssille tulee ilmoittautua. Halutessasi voit valita kaikki kiinnostavat kurssit kerralla, jolloin saat yhden laskun. Mikäli haluat jokaisesta kurssista erillisen laskun tulee jokaiselle kurssille ilmoittautuminen ja maksaminen tehdä yksitellen. Voit tulostaa laskut ilmoittautumisen päätteeksi tai kirjoittaa maksutiedot paperille.

Syksyn tarjontaan voit tutustua myös painetun ohjelman näköisversiosta. Huomaa että tähän versioon ei päivitetä mahdollisia muutoksia.

Eikö ilmoittautuminen verkossa suju? Paperisia ilmoittautumislomakkeita on saatavilla luentojen yhteydessä sekä kotiin postitettavan esitteen mukana.

Ajankohtaista

Lukuvuonna 2015–2016 Ikääntyvien yliopiston luennot järjestetään Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan salissa L 304 (Keskussairaalantie 4) yliopiston päärakennuksen korjaustöiden vuoksi.

Keskustasta linja-autolla tultaessa, talon edessä olevalle bussipysäkille pääsee Jyväskylän liikenteen bussilla nro 12, joka lähtee Forumin edestä (Vapaudenkadulta, pysäkki nro 7) aikataulun mukaisesti klo 13.35. Omalla autolla kulkeville paras pysäköintialue löytyy entiseen tapaan Hippokselta uimahallin takaa.

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ tutorina tai matkailutyöryhmän jäsenenä?

Tietotekniikkakursseilla ja kaupungin nettinurkissa toimiva vertaistutorjoukkomme kaipaa vahvistusta. Mikäli Sinulla on aiempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ja innostusta ohjata ikätovereitasi, niin ota yhteyttä toimistoomme. Myös Ikääntyvien yliopiston matkailutyöryhmä toivoo joukkoonsa uusia puuhahenkilöitä.

Lisätiedot

koulutussihteeri Jaana Rossi
puh. (044) 760 3738
jaana.rossi(at)jyu.fi

rehtori Leena Meriläinen
puh. 050 381 2313
leena.s.merilainen(at)jyu.fi

Yhteystiedot

Jyväskylän kesäyliopisto

PL 35 
40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
kesayo(at)jyu.fi
p. 044 760 3730

Käyntiosoite:
Jyväskylän yliopisto,
Agora -rakennus,agora
Mattilanniemi 2
(3. kerros, Ag B331.1)

Toimisto avoinna ma-pe
klo 9.00-15.00

Henkilökunta ja yhteystiedot