Jyväskylän kesäyliopisto

Tervetuloa opiskelemaan!

Ikääntyvien yliopisto on tieteellisen tiedon ja elämänkokemuksen kohtaamispaikka. Ikääntyvien yliopistossa voit seurata luentosarjoja, osallistua seminaareihin, kursseille ja opintomatkoille ilman arvosana- tai muita suoritustavoitteita. Ikikseen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet koulutuksesta, ammattitaustasta, harrastuksista ja iästä riippumatta.

  • luentoja yhteiskunnallisista, historiallisista, kulttuurisista ja terveys ja hyvinvointi -aiheista
    (luentomaksu 8 € kerta tai 40 €/luentosarja)
  • seminaareja ja kursseja
  • kulttuuri- ja opintomatkoja sekä -retkiä
  • tietotekniikkakursseja (mm. kännykkä ja tablettikurssit)
Huom! Muutos yleisluentosarjassa
27.1. Vexi Salmen luento Junnu Vainiosta siirtyi pidettäväksi 6.4 ja Meret-luento siirtyy syksyyn!

Senioreiden tietoteknisten opastusten tarve on kasvava. Etsimme yhdessä kirjaston kanssa vapaaehtoisia vertaisohjaajia tietokoneen peruskäyttöä opastamaan. Jos sinulla on aiempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ja innostusta vertaisohjata, tule keskustelemaan tutoroinnista ja kuulemaan tietoturvallisuudesta 22.2. klo 14–16 Jyväskylän pääkirjaston pieneen luentosaliin. Lisätiedot: Ikääntyvien yo, Jaana Rossi (p. 044 760 3738, jaana.rossi@jyu.fi) ja Jkl:n kaup. kirjasto Mari Vuorinen (p. 014 266 4129, mari.vuorinen@jkl.fi).

Kevätlukukauden ohjelmia on saatavissa kirjastoista, Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Jyväskylä-infosta.

Painettua näköisohjelmaa pääset selaamaan tästä. Huomaa kuitenkin, että näköisohjelmaan ei  korjata esimerkiksi mahdollisia muutoksia. Tarkistathan siis  aina kurssin tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Klikkaa kevään 2016 kurssitarjontaan ja ilmoittautumisiin tästä

Jokaiselle kurssille tulee ilmoittautua. Halutessasi voit valita kaikki kiinnostavat kurssit kerralla, jolloin saat yhden laskun. Mikäli haluat jokaisesta kurssista erillisen laskun tulee jokaiselle kurssille ilmoittautuminen ja maksaminen tehdä yksitellen.

 Eikö ilmoittautuminen verkossa suju? Paperisia ilmoittautumislomakkeita on saatavilla luentojen yhteydessä sekä kotiin postitettavan esitteen mukana.

Ajankohtaista

Lukuvuonna 2015–2016 Ikääntyvien yliopiston luennot järjestetään Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan salissa L 304 (Keskussairaalantie 4) yliopiston päärakennuksen korjaustöiden vuoksi.

Keskustasta linja-autolla tultaessa, talon edessä olevalle bussipysäkille pääsee Jyväskylän liikenteen bussilla nro 12, joka lähtee Forumin edestä (Vapaudenkadulta, pysäkki nro 7) aikataulun mukaisesti klo 13.35. Omalla autolla kulkeville paras pysäköintialue löytyy entiseen tapaan Hippokselta uimahallin takaa.

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ tutorina tai matkailutyöryhmän jäsenenä?

Tietotekniikkakursseilla ja kaupungin nettinurkissa toimiva vertaistutorjoukkomme kaipaa vahvistusta. Mikäli Sinulla on aiempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ja innostusta ohjata ikätovereitasi, niin ota yhteyttä toimistoomme. Myös Ikääntyvien yliopiston matkailutyöryhmä toivoo joukkoonsa uusia puuhahenkilöitä.

Lisätiedot

koulutussihteeri Jaana Rossi
puh. (044) 760 3738
jaana.rossi(at)jyu.fi

rehtori Leena Meriläinen
puh. 050 381 2313
leena.s.merilainen(at)jyu.fi

Yhteystiedot

Jyväskylän kesäyliopisto

PL 35 
40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
kesayo(at)jyu.fi
p. 044 760 3730

Käyntiosoite:
Jyväskylän yliopisto,
Agora -rakennus,agora
Mattilanniemi 2
(3. kerros, Ag B331.1)

Toimisto avoinna ma-pe
klo 9.00-15.00

Henkilökunta ja yhteystiedot