Jyväskylän kesäyliopisto

Tervetuloa opiskelemaan!

Ikääntyvien yliopisto on tieteellisen tiedon sekä elämänkokemuksen kohtaamispaikka. Sen tarjoamassa
ohjelmassa voi seurata luentosarjoja ja osallistua seminaareihin ilman arvosana- tai muita suoritustavoitteita. Ikikseen voi tulla pohjakoulutuksesta, ammattitaustasta ja aiemmista opiskeluharrastuksista riippumatta, eikä ikärajojakaan ole.

Syksyllä 2015 jatkamme 30-vuotisjuhlavuotta nauttien monipuolisesta luento- ja seminaariohjelmasta. Olet lämpimästi tervetullut kanssamme juhlaluennolle ja -kahville 9.9. klo 14.00 Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksen Martti Ahtisaari -saliin.

Syksyn tarjonnassa: (klikkaa painetun ohjelman näköisversioon tästä)

Senioreiden tietoteknisten opastusten tarve on suuri. Etsimme yhdessä kirjaston kanssa vapaaehtoisia vertaisohjaajia tietokoneen peruskäyttöä opastamaan. Jos sinulla on aiempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ja innostusta vertaisohjata, tule kuulemaan aiheesta lisää ke 26.8. klo 13–15 Jyväskylän pääkirjaston pieneen luentosaliin. Kahvitarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumisia 24.8. mennessä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Ikääntyvien yo, Jaana Rossi (p. 044 760 3738, jaana.rossi@jyu.fi) ja Jkl:n kaup. kirjasto Mari Vuorinen (p. 014 266 4129, mari.vuorinen@jkl.fi).

Syyslukukauden ohjelma on postitettu kaikille viime lukuvuonna ilmoittautuneille 18.8. Ohjelmaa on saatavissa myös kirjastoista, Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Jyväskylä-infosta.

Klikkaa syksyn 2015 kurssitarjontaan ja ilmoittautumisiin tästä

Ilmoittautuminen tapahtuu jokaiselle kurssille erikseen. Halutessasi voit valita kaikki kiinnostavat kurssit kerralla, jolloin saat yhden laskun. Mikäli haluat jokaisesta kurssista erillisen laskun tulee jokaiselle kurssille ilmoittautuminen ja maksaminen tehdä yksitellen. Voit tulostaa laskut ilmoittautumisen päätteeksi tai kirjoittaa maksutiedot paperille.

Paperisia lomakkeita on edelleen saatavilla luentojen yhteydessä sekä kotiin postitettavan esitteen mukana.

Ajankohtaista

Lukuvuonna 2015–2016 Ikääntyvien yliopiston luennot järjestetään Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan salissa L 304 (Keskussairaalantie 4) yliopiston päärakennuksen korjaustöiden vuoksi.

Keskustasta linja-autolla tultaessa, talon edessä olevalle bussipysäkille pääsee Jyväskylän liikenteen bussilla nro 12, joka lähtee Forumin edestä (Vapaudenkadulta, pysäkki nro 7) aikataulun mukaisesti klo 13.35. Omalla autolla kulkeville paras pysäköintialue löytyy entiseen tapaan Hippokselta uimahallin takaa.

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ tutorina tai matkailutyöryhmän jäsenenä?

Tietotekniikkakursseilla ja kaupungin nettinurkissa toimiva vertaistutorjoukkomme kaipaa vahvistusta. Mikäli Sinulla on aiempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ja innostusta ohjata ikätovereitasi, niin ota yhteyttä toimistoomme. Myös Ikääntyvien yliopiston matkailutyöryhmä toivoo joukkoonsa uusia puuhahenkilöitä.

Lisätiedot

koulutussihteeri Jaana Rossi
puh. (044) 760 3738
jaana.rossi(at)jyu.fi

rehtori Leena Meriläinen
puh. 050 381 2313
leena.s.merilainen(at)jyu.fi

Yhteystiedot

Jyväskylän kesäyliopisto

PL 35 
40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
kesayo(at)jyu.fi
p. 044 760 3730

Käyntiosoite:
Jyväskylän yliopisto,
Agora -rakennus,
Mattilanniemi 2
(3. kerros, Ag B331.1)

Toimisto avoinna ma-pe
klo 9.00-15.00

Henkilökunta ja yhteystiedot