Jyväskylän kesäyliopisto

Tervetuloa opiskelemaan!

Ikääntyvien yliopisto on tieteellisen tiedon sekä elämänkokemuksen kohtaamispaikka. Sen tarjoamassa
ohjelmassa voi seurata luentosarjoja ja osallistua seminaareihin ilman arvosana- tai muita suoritustavoitteita. Ikikseen voi tulla pohjakoulutuksesta, ammattitaustasta ja aiemmista opiskeluharrastuksista riippumatta, eikä ikärajojakaan ole.  Vuonna 2015 juhlimme 30-vuotiasta Ikääntyvien yliopistoa ja sen 15-vuotiasta Seniorikuoroa monipuolisella luento-ohjelmalla ja vuoden varrelle sijoittuvilla juhlahetkillä! Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme Ikääntyvien yliopiston juhlavuotta!

AJANKOHTAISTA KESÄLLÄ:  JUHLARISTEILY PÄIJÄNTEELLÄ 14.8.2015 KLO 19-22, muistathan ilmoittautua viimeistään 31.7!

Lukuvuoden ohjelmassa on

Voit ladata kevään 2015 ohjelman (pdf) klikkaamalla tästä.

Syksyn ohjelma valmistuu elokuussa.  Kaikki ne, jotka ovat ilmoittautuneet lukuvuonna 2014-2015  saavat uuden ohjelman postitse kotiinsa. Ohjelma löytyy myös verkkosivuilta. Opintoihin ilmoittaudutaan ensisijaisesti sähköisesti.

Klikkaa kevään 2015 kurssitarjontaan ja ilmoittautumisiin tästä

Ilmoittautuminen tapahtuu jokaiselle kurssille erikseen. Halutessasi voit valita kaikki kiinnostavat kurssit kerralla, jolloin saat yhden laskun. Mikäli haluat jokaisesta kurssista erillisen laskun tulee jokaiselle kurssille ilmoittautuminen ja maksaminen tehdä yksitellen. Voit tulostaa laskut ilmoittautumisen päätteeksi tai kirjoittaa maksutiedot paperille.

Paperisia lomakkeita on edelleen saatavilla luentojen yhteydessä sekä kotiin postitettavan esitteen mukana.

Ajankohtaista

Lukuvuonna 2014–2015 Ikääntyvien yliopiston luennot järjestetään Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan salissa L 304/303 (Keskussairaalantie 4) yliopiston päärakennuksen korjaustöiden vuoksi.

Keskustasta linja-autolla tultaessa, talon edessä olevalle bussipysäkille pääsee Jyväskylän liikenteen bussilla nro 12, joka lähtee Forumin edestä (Vapaudenkadulta, pysäkki nro 7) aikataulun mukaisesti klo 13.35. Omalla autolla kulkeville paras pysäköintialue löytyy entiseen tapaan Hippokselta uimahallin takaa.

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ tutorina tai matkailutyöryhmän jäsenenä?

Tietotekniikkakursseilla ja kaupungin nettinurkissa toimiva vertaistutorjoukkomme kaipaa vahvistusta. Mikäli Sinulla on aiempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ja innostusta ohjata ikätovereitasi, niin ota yhteyttä toimistoomme. Myös Ikääntyvien yliopiston matkailutyöryhmä toivoo joukkoonsa uusia puuhahenkilöitä.

Lisätiedot

koulutussihteeri Jaana Rossi
puh. (044) 760 3738
jaana.rossi(at)jyu.fi

rehtori Leena Meriläinen
puh. 050 381 2313
leena.s.merilainen(at)jyu.fi

Yhteystiedot

Jyväskylän kesäyliopisto

PL 35 
40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
kesayo(at)jyu.fi
p. 044 760 3730

Käyntiosoite:
Jyväskylän yliopisto,
Agora -rakennus,
Mattilanniemi 2
(3. kerros, Ag B331.1)

Toimisto avoinna ma-pe
klo 9.00-15.00

Henkilökunta ja yhteystiedot