Jyväskylän kesäyliopisto - ajankohtaista

Jyväskylän kesäyliopisto - uutiset, koulutukset ja tapahtumat.

Kesäyliopisto koordinoi kansainvälisiä ikäihmisten digitaitohankkeita 2020-2022

Digitaidot ovat nykyajan perustaitoja, jotka jokaisen kansalaisen tulisi osata. Pohjoismaiden neuvoston rahoittamissa Nordplus-hankkeissa jaetaan asiantuntemusta, osaamista ja viimeisimpien tutkimusten tuloksia yhteiseen käyttöön Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tavoitteena on yhteinen ymmärrys siitä, miten ikääntyvä oppija innostuu ja oppii kykyjä suunnistaa digimaailmassa.

Avoimen yliopiston opinnoista lisäpätevyyttä opetustyöhön

Ruotsin kielen perusopinnot Jyväskylän kesäyliopistossa ovat erityisopettajana työskentelevälle Minna Lönnqvistille osaamisen ja mahdollisen uuden pätevyyden hankkimista joustavasti työn ohella. Hän tarttui kesäyliopiston uutuusopintoihin ensimmäisten joukossa ja on jo päässyt hyödyntämään oppimaansa työssään.

Digivireä Keski-Suomi -hanke on käynnistynyt

Digivireä Keski-Suomi hankkeen tarkoituksena on edistää ikäihmisten digiosaamista Keski-Suomessa. Tervetuloa tutustumaan hankkeeseen webinaarissa 11.3. sekä hankkeen juuri julkaistuihin nettisivuihin.