Jyväskylän kesäyliopisto - ajankohtaista

Jyväskylän kesäyliopisto - uutiset, koulutukset, tentit ja tapahtumat.

Avoimen yliopiston opinnoista lisäpätevyyttä opetustyöhön

Ruotsin kielen perusopinnot Jyväskylän kesäyliopistossa ovat erityisopettajana työskentelevälle Minna Lönnqvistille osaamisen ja mahdollisen uuden pätevyyden hankkimista joustavasti työn ohella. Hän tarttui kesäyliopiston uutuusopintoihin ensimmäisten joukossa ja on jo päässyt hyödyntämään oppimaansa työssään.

Digivireä Keski-Suomi -hanke on käynnistynyt

Digivireä Keski-Suomi hankkeen tarkoituksena on edistää ikäihmisten digiosaamista Keski-Suomessa. Tervetuloa tutustumaan hankkeeseen webinaarissa 11.3. sekä hankkeen juuri julkaistuihin nettisivuihin.

JY­Unio­rit - tie­de tutuk­si lap­sil­le ja nuo­ril­le

Jyväskylän yliopiston Lasten ja nuorten yliopiston tunnistat jatkossa nimellä JYUniorit. Kutsumme kaikkia junioreita (5-18-v) mukaan kokeilemaan, kuinka tiedettä, taidetta ja tutkimusta tehdään - maailmassa riittää paljon ihmeteltävää kaikenikäisille!