Jyväskylän kesäyliopisto - ajankohtaista

Jyväskylän kesäyliopisto - uutiset, koulutukset ja tapahtumat. 

Kesäyliopisto on mukana Jyväskylän kesä -festivaaleilla!

Jyväskylän kesän alkujuuret löytyvät kesäyliopistosta, ja olemme tänäkin vuonna mukana toteuttamassa Jyväskylän Kesä -tapahtuman ohjelmaa. Kurkista klovneriaan ja tutki tanssitaidetta Teatterikorkeakoulun avoimilla kursseilla tai kokeile japanilaista kirjansidontaa yhden päivän ajan työpajassa! Nuorempi festariväki taas pääsee seikkailulle Eläinten karnevaaleihin.

Tarjolla laaja valikoima kielikursseja

Olisitko kiinnostunut kartuttamaan kielitaitojasi tulevana kesänä? Miltä kuulostaisi heprea, italia tai englanti? Nyt on erinomainen mahdollisuus tarttua uuteen kieleen tai parantaa jo osaamasi kielen taitoja!

Ikääntyvien yliopiston kevätkausi käynnistyy 11.1.

Ikääntyvien yliopisto jatkaa tunnettua linjaansa toimia areenana tieteen uusille saavutuksille ja ajankohtaisille puheenaiheille. Ikääntyvien yliopistoon ovat tervetulleita kaikki tiedon ystävät iästä riippumatta. #tiedettäkaikille #Ikääntyvienylioopisto #ikis

Kesäyliopisto koordinoi kansainvälisiä ikäihmisten digitaitohankkeita 2020-2022

Digitaidot ovat nykyajan perustaitoja, jotka jokaisen kansalaisen tulisi osata. Pohjoismaiden neuvoston rahoittamissa Nordplus-hankkeissa jaetaan asiantuntemusta, osaamista ja viimeisimpien tutkimusten tuloksia yhteiseen käyttöön Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tavoitteena on yhteinen ymmärrys siitä, miten ikääntyvä oppija innostuu ja oppii kykyjä suunnistaa digimaailmassa.

Avoimen yliopiston opinnoista lisäpätevyyttä opetustyöhön

Ruotsin kielen perusopinnot Jyväskylän kesäyliopistossa ovat erityisopettajana työskentelevälle Minna Lönnqvistille osaamisen ja mahdollisen uuden pätevyyden hankkimista joustavasti työn ohella. Hän tarttui kesäyliopiston uutuusopintoihin ensimmäisten joukossa ja on jo päässyt hyödyntämään oppimaansa työssään.

JY­Unio­rit - tie­de tutuk­si lap­sil­le ja nuo­ril­le

Jyväskylän yliopiston Lasten ja nuorten yliopiston tunnistat jatkossa nimellä JYUniorit. Kutsumme kaikkia junioreita (5-18-v) mukaan kokeilemaan, kuinka tiedettä, taidetta ja tutkimusta tehdään - maailmassa riittää paljon ihmeteltävää kaikenikäisille!