JYUniorit Vapaa-ajan tiedekerhot ja -leiri

b18e95a3-321e-4c58-aedc-92f42a35081e.png

Jyväskylän kesäyliopiston ja Jyväskylän yliopiston yhdessä toteuttama Lasten ja nuorten yliopisto JYUniorit järjestää tiedekasvatusta 5–18-vuotiaille. Täältä Jyväskylän kesäyliopiston sivuilta löydät monipuolisen tarjonnan vapaa-ajan tiedekerhoja ja -leirejä eri tieteenaloilta. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta yhdessä tutkien!

Ryhmäkuva.png

Innostavaa oppimista

JYUniorit-leirit ja -kerhot tarjoavat monipuolista toimintaa lapsille ja nuorille Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden ohjauksessa. Tuemme osallistujien oppimista sekä innostamme heitä pohtimaan tiedettä, taidetta ja tutkimusta toiminnallisesti itse kokeillen ja oivaltaen. Luvassa on  hauskaa puuhaa ympäri vuoden sekä mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin ja luoda muistoja heidän kanssaan.

Tutustu tarjontaamme
>  Lue artikkeli JYUniorien kesän 2023 toteutuksesta

 

Tukea ylioppilaskirjoituksiin

Jyväskylän kesäyliopisto tarjoaa lukiolaisille ja abiturienteille preppausta ylioppilaskirjoituksiin abikursseillamme sekä pienryhmäopetusta täsmätarpeisiin. Kertauskurssit vastaavat sisällöltään ja laajuudeltaan lukion opetussuunnitelman mukaisia kertauskursseja.

> Lue lisää

 

Abit.png

 

JYUniorit vapaa-ajan toiminta somessa

> Facebook
> Instagram
> YouTube

Tutustu myös Jyväskylän yliopiston Tiedemuseon  ja LUMA Keski-Suomen  JYUniorit-tarjontaan kouluille ja päiväkodeille. Tiedekasvatusta järjestetään oppilaitoksille myös Jyväskylän yliopiston matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa sekä Evolution in action -projektissa.