JYUniorit: Vapaa-ajan tiedekerhot ja -leirit

 Lasten ja nuorten yliopisto JYUniorit  järjestää tiedekasvatusta  kerho- ja leiritoiminnan muodossa 5-18-vuotiaille kouluaikojen ulkopuolella. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta yhdessä tutkien!

6ED81794-AC8F-4A26-B2F6-CB0D474E4569.jpg

Innostavaa oppimista

Jyväskylän kesäyliopiston koordinoimat JYUniorit-leirit ja -kerhot tarjoavat monipuolista toimintaa lapsille ja nuorille Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden ohjauksessa. Tuemme osallistujien oppimista sekä innostamme heitä pohtimaan tiedettä, taidetta ja tutkimusta toiminnallisesti itse kokeillen ja oivaltaen. Luvassa on  hauskaa puuhaa ympäri vuoden sekä mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin ja luoda muistoja heidän kanssaan. 

Tutustu tarjontaamme
Lue artikkeli kesän 2023 toteutuksesta

 

Tukea ylioppilaskirjoituksiin

Jyväskylän kesäyliopisto tarjoaa lukiolaisille ja abiturienteille preppausta ylioppilaskirjoituksiin abikursseillamme sekä pienryhmäopetusta täsmätarpeisiin. Kertauskurssit vastaavat sisällöltään ja laajuudeltaan lukion opetussuunnitelman mukaisia kertauskursseja.

> Lue lisää

 

Abit.png

 

275F3D3B-5E7D-42C4-AF72-E525231579FF.png

Toiminnassa mukana myös Välkky-tiedepupu

Osallistumalla kerho- ja leiritoimintaamme saat oman Välkky-tiedepupun Tutkimusmatka tieteeseen-passin, johon pääset keräämään hauskoja tiedeaiheisia tarroja muiden osallistujien kanssa. Onnistutko keräämään ne kaikki?

> Lue lisää

JYUniorit somessa

Haluatko pysyä ajan tasalla tulevista tapahtumistamme? Käy seuraamassa meitä sosiaalisessa mediassa.

> Facebook
> Instagram
> YouTube

 

Tutustu myös Jyväskylän yliopiston Tiedemuseon  ja LUMA Keski-Suomen  JYUniorit-tarjontaan kouluille ja päiväkodeille. Tiedekasvatusta järjestetään oppilaitoksille myös Jyväskylän yliopiston matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa sekä Evolution in action -projektissa.

Tieteen tiedotus ry:n rahoituksella  Jyväskylän kesäyliopisto kehittää lasten demokraattisen ja kriittisen ajattelun taitoja tiedeviestinnän keinoin vuonna 2024. Vahvistamme yleistä tietoisuutta humanistis-yhteiskuntatieteellisistä tutkimuksista ja niiden kiinnostavuudesta tiedekasvatuksen näkökulmasta. Luvassa siis monenlaisia uusia nostoja ja kokeiluja Ajatella!-tiedekasvatushankkeessa.


b702620c-952a-4f29-9a59-0b965b075995-w_960_h_960.png