Vastaa kesäyliopiston asiakaskyselyyn ja voita elokuvalippuja

Pyydämme apuasi Jyväskylän kesäyliopiston toiminnan kehittämiseen! Olemme järjestäneet koulutuksia jo 110 vuotta pyrkien vastaamaan kulloinkin ajankohtaisiin sivistystarpeisiin. Haluamme edelleen kehittyä koulutusten tarjoajana ja olemme käynnistäneet brändityön yhdessä markkinointi- ja viestintäkumppanimme Kamuan kanssa. Toivomme, että voit käyttää noin 5 minuuttia kyselyyn vastaamiseen, jolla kartoitamme mielikuvia kesäyliopiston palveluista ja markkinoinnista. Vastauksesi auttavat meitä brändin uudistustyössä.

Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken 10 kappaletta elokuvalippuja! Mikäli haluat osallistua arvontaan, voit antaa yhteystietosi (arvontaan osallistuminen ei ole pakollista). Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnassa.

Vastausaikaa on 10.12.2021 saakka.

Pääset tästä vastaamaan kyselyyn

Kyselylomakkeen lopussa ja verkkosivujemme alapalkissa on mahdollista tilata Jyväskylän kesäyliopiston kerran kuukaudessa ilmestyvä sähköinen uutiskirje, jossa tiedotamme ajankohtaisesta koulutustarjonnasta.
Tietosuojaseloste on luettavissa verkkosivuillamme.