Avoinna olevat työpaikat ja harjoittelupaikat kesäyliopistossa

Tältä sivulta näet Jyväskylän kesäyliopistossa avoinna olevat tehtävät ja harjoittelupaikat.

S2-opettajia maahanmuuttajakoulutuksiin
Etsimme suomenopettajia marras-joulukuulle 2021 kotoutumiskoulutukseen (150 t) sekä keväälle 2022 kotokoulutusajan ylittäneiden  maahanmuuttajien kieli- ja yhteiskuntataitojen koulutukseen (400 t). Tarkemmat koulutuskuvaukset pyydettäessä.
Tiedustelut ja yhteydenotot matalalla kynnyksellä koulutussuunnittelija Jenni Panula-Ontolle: jenni.j.panula-ontto@jyu.fi tai puh. 044 760 3725.

Tuntityöntekijä lyhytaikaisiin tehtäviin
Tarvitsemme ajoittain tuntityöntekijöitä toimistomme eri tehtäviin. Mikäli lyhytaikaiset työtehtävät koulutusalalla kiinnostavat, otathan meihin yhteyttä.
Katsomme erityisesti seuraavat asiat eduksi:
- Eri verkkokoulutusalustojen tunteminen (Pedanet, Zoom, Teams)
- Some-osaaminen
- MS Office -osaaminen
- Markkinointihenkisyys
- Mahdollisuus tarttua nopeasti työtehtäviin
Lähetä vapaamuotoinen hakemus otsikolla "Tuntityöntekijä kesäyliopistoon" rehtori Leena Meriläiselle: leena.s.merilainen@jyu.fi

Lähetä meille avoin työhakemus
Jos meillä ei ole juuri nyt avoimia työpaikkoja tarjolla, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä mikäli meillä on tarjota sinulle sopiva työ.
Säilytämme avoimet hakemukset 6 kk:n ajan.
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse rehtori Leena Meriläiselle: leena.s.merilainen@jyu.fi
Hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti.