Tenttiminen

Tenttiin ilmoittautuminen

Tentteihin ilmoittaudutaan 10 päivää ennen tenttiä kyseisen tenttipäivän kohdalta (kohdasta "ilmoittaudu") ja ilmoittautumislomakkeen lisätieto-kohdassa tulee mainita tentittävä jakso.

Itä-Suomen yliopiston (UEF) tentteihin tulee ilmoittautua myös WebOodissa https://weboodi.uef.fi/weboodi/

Perinteiset tentit järjestetään Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa, Mattilanniemessä, saliopaste tenttipäivänä ala-aulassa.

Tenttitilaisuudesta voi myöhästyä korkeintaan puoli tuntia ja tenttiin osallistuva voi poistua tenttisalista aikaisintaan puolen tunnin kuluttua tentin alkamisesta. Tentinvalvoja tarkistaa tenttijöiden henkilöllisyyden tenttipapereiden palautuksen yhteydessä (henkilöllisyystodistus mukaan).

Jos et voi osallistua ilmoittautumaasi kirjallisuustenttiin, on peruminen ilmoitettava kirjallisesti (sähköposti kesayo@jyu.fi tai postitse) kesäyliopistoon kaksi (2) arkipäivää ennen tenttiä. Tällöin tenttimaksua ei peritä. Tentin perumatta jättäneiltä perimme 50 € maksun, maksu on sama myös JY:n opiskelijalta.

Tenttimaksut

Kesäyliopiston kirjallisuustenttimaksu on mainittu kunkin kurssin kohdalla. Mahdollinen tenttimaksu laskutetaan postitse lähtetettävällä laskulla tenttiin osallistumisen jälkeen. Huomaa, että tenttimaksu peritään siinäkin tapauksessa, että jättää vastaamatta (luovuttaa) tentissä.

Kaikista kesäyliopiston ohjelman ulkopuolisista ylimääräisistä tenteistä on aina sovittava kesäyliopiston kanssa erikseen. Tenttiminen on mahdollista vain kesäyliopiston tenttipäivinä. Tenttejä ei pääsääntöisesti siirretä toisille paikkakunnille. Mikäli kuitenkin olosuhteista johtuen joudut tenttimään toisella paikkakunnalla, veloittaa kesäyliopisto siirtotenttimaksuna 35 €. HUOM! Oikeustieteen tenttejä ei voi siirtää toiselle paikkakunnalle.

Tentteihin liittyen neuvoo:
Koulutussihteeri Hanna Rajala
+358 44 760 3730
hanna.rajala(at)jyu.fi