Ohjeita vanhemmille

VASTAUKSET USEIMMIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN 

Voiko lapseni osallistua, vaikka hän ei kuulu kohderyhmäksi ilmoitettuun ikäryhmään?
Sisällöt suunnitellaan kohderyhmän iän ja osaamisen mukaan eikä vanhempi tai nuorempi lapsi välttämättä viihdy toiminassa, jossa ei ole samanikäisiä kavereita. Siksi voimme joustaa ikäryhmässä vain, jos lapsi täyttää vaaditun iän kerhon aikana.

Sopiiko toiminta lapselleni, jolla on erityistarpeita? On hyvä huomioida, että kerhot ja leirit ovat virikkeellisiä, luokat saattavat vaihtua usein toteutuksen aikana ja lapset toimivat tiiviisti ryhmissä. Ilmoittautumislomakkeessa on kohta "muuta huomioitavaa", jossa voit kertoa esimerkiksi erityistuen tarpeesta. Tieto on tärkeä ohjaajillemme.

Keneen voin olla yhteydessä erityistoiveista/tarpeista?
Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa erityistarpeet ja/tai -toiveet "muuta tietos"-kohdassa. Tiedot ovat luottamuksellisia ja ne auttavat ohjaajia huomioimaan esimerkiksi mahdolliset erityistuen tarpeet.

En ole saanut tietoa siitä, onko lapseni saanut kerhopaikan?
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tiedon siitä, onko lapsi saanut varsinaisen paikan vai jäänyt varasijalle. Toimitamme kutsun sähköpostitse noin viikkoa ennen kerhon alkua. Varasijalle jääneille lähetämme kutsun, jos paikkoja vapautuu. Tarkistattehan myös roskapostinne, jos viesti ei ole tavoittanut.

Pääseekö lapseni leirillä samaan ryhmään ystävänsä kanssa?
Kertokaa ystävätoiveet ilmoittautumisen yhteydessä "lisätiedot"-kohdassa. Pyrimme huomioimaan toiveenne, jos ystävä kuuluu samaan ikäryhmään kuin lapsenne.

Voiko kerhoon tai leirille tulla kokeilemaan?
Toiminnassamme ei ole kokeilumahdollisuutta, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.

Voinko perua osallistumisen?
Mikäli peruminen tapahtuu yli 14 vuorokautta ennen opintojen/koulutuksen alkamista, veloitetaan käsittelykuluina 20 % kurssi-/koulutusmaksusta, kuitenkin vähintään 20 euroa. Mikäli peruminen tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen opintojen/koulutuksen alkamista, veloitetaan koko kurssi-/koulutusmaksu. Jotta paikka vapautuisi mahdollisille varasijoille, ilmoita perumisesta välittömästi sähköpostitse osoitteella lastenyliopisto@jyu.fi. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei vastaa peruutusta. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisista, maksuista ja perumisehdoista löydät TÄÄLTÄ.

Voiko Tiedelauantaihin tulla mukaan ilman ilmoittautumista?
Myös Tiedelauantaihin tulee ilmoittautua ennakkoon.

 

Verkkomaksaminen ei onnistunut, kuinka toimin?
Jos verkkomaksaminen jostain syystä epäonnistuu, tarvitset erikoisjärjestelyjä maksamiseen liittyen tai ilmoittautumisen yhteydessä on muita ongelmia, ota yhteyttä kesäyliopiston toimistoon kesayo@jyu.fi, p. 044 760 3730 (arkisin klo 9.00-15.00). Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.