Tutkimustietoa koronaviruksesta - verkkoluento 10.3.

• Aika 10.03.2020 klo 17.0018.30 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Verkkovälitteisesti www.ksml.fi - sivustolla
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 0503812313
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Mitä korona-viruksesta tiedetään? Tervetuloa kuuntelemaan verkkolähetystä, jossa yliopiston tutkijat ja sairaanhoitopiirin lääkärit kertovat tutkimustietoa korona-viruksesta ja vastaavat yleisön kysymyksiin. Tilaisuudessa esitellään tämänhetkistä, tutkimukseen pohjautuvaa tietoa viruksesta, sen toimintamekanismeista, ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Juontajana toimii tiedetoimittaja Mari Heikkilä.

Rehtori Keijo Hämäläinen: Tervetulosanat

Solu- ja molekyylibiologian dosentti Varpu Marjomäki: Mikä on koronavirus ja miten se toimii?

Infektiolääkäri Maija Rummukainen: Korona-viruksen diagnostiikka, oireidenmukainen hoito ja ennaltaehkäisy meillä ja maailmalla

Apulaisprofessori Lotta-Riina Sundberg: Miten luonnonvalinta muuttaa viruksia ja vaikuttaa taudinaiheuttamiskykyyn?

Johtaja Juha Kinnunen: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin valmius epidemiatilanteissa

Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän yliopiston nanotiedekeskus (NSC) ja Jyväskylän kesäyliopisto yhteistyössä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja Keskisuomalaisen kanssa

Tilaisuus on seurattavissa www.ksml.fi - verkkosivustolla suorana lähetyksenä. Lähetyssivu löytyy Keskisuomalaisen verkkosivulta tilaisuuden alkaessa. Kysymyksiä voi lähettää asiantuntijoille ennakkoon sähköpostilla kumppanuudet@jyu.fi.

Jyväskylän yliopisto
Yhteiskuntasuhdepäällikkö Anu Mustonen, 0505649022, anu.mustonen@jyu.fi