Tule mukaan maksuttomaan Ketterän oppijan valmennukseen (4 op)!

Aloita tammikuussa työelämä- ja digitaitojen opiskelu ja päivitys kesäyliopistossa - Maksuton Ketterän oppijan valmennus (4 op) on tarkoitettu työttömille tai ihmisille, jotka ovat vaarassa joutua työttömäksi esimerkiksi määräaikaisen työsuhteen tai osaamisen puutteen vuoksi.

Opiskeltavia taitoja voivat olla omien osaamistarpeidesi mukaan mm. ajanhallinta, ajattelun taidot, luovuus, itsensä johtaminen, ongelmanratkaisu, oppimaan oppiminen, palvelumuotoilu, projektityöskentely, resilienssi, tiimityö, vuorovaikutus ja monenlaiset digitaidot. Taitoja kehittämällä mahdollisuudet työllistyä paranevat ja uhka joutua työttömäksi pienenee.

Opiskelu tapahtuu verkko-opintoina, jotka voit aloittaa joustavasti ja edetä oman aikataulusi mukaisesti. Opinnot tulee suorittaa vuoden 2021 aikana. Osa opinnoista on mahdollista suorittaa lähivalmennuksina, joita järjestetään koronatilanteen sen salliessa.

Lue seuraavalta sivulta lisää opinnoista ja ilmoittaudu mukaan.

Lisätietoja antaa: koulutussuunnittelija Ville Hirvikoski, p. 044 760 3728 tai ville.j.t.hirvikoski [at] jyu.fi.

Jyväskylän kesäyliopisto toteuttaa Opetushallituksen rahoittamaa hanketta Keski-Suomen alueella. Hanketta koordinoi SnellmanEdu.