Tammikuussa 2022 opiskellaan taas suomea Jyväskylässä

Opintotarjontaamme palaa koronatauon jälkeen lähiopetuksena toteutettava suomen kielen talvi-intensiivikurssi, joka järjestetään 17.-26.1.2022 Jyväskylän yliopiston kampuksella. Toivotamme kaikki suomea vieraana kielenä opiskelevat tervetulleiksi kurssille, jonka ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Marraskuun puoleen väliin mennessä ilmoittautuvat varmistavat edullisemman early bird -hinnan.

Talvikurssiin kuuluu 45 oppituntia suomen kielen opetusta sekä sen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua kattavaan vapaa-ajan ohjelmaan. Oppitunnit järjestetään klo 9-14 tasoryhmittäin. Ryhmien opettajat ovat kokeneita suomen kielen ammattilaisia.

Lisätietoja kurssista antavat kesäyliopiston koulutussuunnittelijat Tuomo Kuivalainen ja Ville Hirvikoski. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa kurssiin liittyvissä asioissa. Suosittelemme myös tutustumaan kurssin omiin sivuihin.