Jyväskylän kesäyliopisto noudattaa edelleen Jyväskylän yliopiston ja kaupungin suosituksia toiminnassaan koronapandemian aikana

Yliopiston linjauksen mukaan vuosi 2021 jatkuu siten, että kampuksella toteutetaan ainoastaan välttämättömiä tutkimukseen, koulutukseen ja tukipalveluihin liittyviä toimintoja. Seuraavan kerran linjauksia tarkastellaan tammikuun lopussa.

Alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä totesi maanantaina 11.1., että KSSHP:n alueen epidemiologinen tilanne on edelleen kiihtymisvaiheessa, vaikkakin tartuntaluvut ovat viime aikoina olleet varsin maltillisia. Ryhmässä todettiin, että vaikka tartuntaluvut ovat pienentyneet, tilanteesta on vaikea tehdä mitään johtopäätöksiä, koska samanaikaisesti myös testausmäärät ovat vähentyneet.

Jyväskylän kaupungin suositus on edelleen, ettei yli 10 hengen yksityistilaisuuksia järjestetä tammi-helmikuun aikana. Yksityistilaisuuksia ovat kaikki yksityisluonteiset tapahtumat, jotka eivät ole yleisölle avoimia. Lisäksi kaupunki on linjannut, että kaikki harrastamiseen ja liikuntaan liittyvät suositukset ja rajoitukset ovat voimassa 28.2. asti.

https://www.jyu.fi/fi/ajankohtaista/arkisto/2021/01/koronaohjeistus-jatkuu-joulukuun-tapaan