Omaehtoinen päätoiminen opiskelu TE-toimiston tuella

Tämä ohje koskee Jyväskylän kesäyliopiston kautta suoritettavia UEF:n avoimia yliopisto-opintoja.

1. Neuvottele TE-toimiston kanssa mahdollisuudesta opiskella avoimia
yliopisto-opintoja päätoimisesti. Ota tarvittaessa yhteyttä opinnot järjestävään kesäyliopistoon opintojen suunnittelua varten.

2. Täytä opintojen suunnitteluvaiheessa lomake tem6.21. Täytä aikaväli, jolla opiskelet. Ole tarvittaessa yhteydessä Itä-Suomen yliopiston Avoimen yliopiston oppiaineen suunnittelijaan/koulutussihteeriin tai opintoohjaajaan.

3. Tee opintosuunnitelma
– tarkista opintojen toteutusajat kesäyliopistosta.

4. Lähetä lomake ja opintosuunnitelma joko avoinyliopisto-ohjaus@uef.fi  -sähköpostiin tai
postitse: Itä-Suomen yliopisto/Aducate, Avoin yliopisto, PL 111,
80101 Joensuu.
Merkitse viestiin osoite, mihin lomake palautetaan joko paperiversiona tai
sähköisesti.

5a. Myönteinen päätös TEtoimistosta:
Ilmoittaudu opintoihin kesäyliopistoon. Saat kesäyliopistosta ohjeet ilmoittautumiseen sekä siihen kuinka rekisteröidyt Avoimen yliopiston opiskelijaksi ja maksat opintoihin liittyvät Avoimen yliopiston maksut. Kesäyliopistosta saat ohjeet opintojen aloittamiseksi.

5b. Kielteinen päätös TEtoimistosta:
Jos et aloita opintoja, ilmoita päätöksestä kirjallisesti omaan
oppilaitokseesi kesayo@jyu.fi (tai postitse) sekä avoinyliopistoohjaus@uef.fi –sähköpostiin.