Kohti lapsiystävällistä maakuntaa -koulutussarja

Lasten nuorten ja perheiden hyvinvoinnin johtaminen edellyttää tietoa hyvinvoinnista, lasten oikeuksista ja seurannan työvälineistä. Lasten oikeudet eivät voi toteutua ilman aitoa arjen kohtaamista. Koulutussarja tarjoaa välineitä lasten nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Koulutussarja liittyy valtakunnalliseen lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmaan (LAPE), jonka  tavoitteena on yhtenäistää hajanaista palvelujärjestelmää lapsi- ja perhelähtöiseksi ja siirtää painopistettä kaikille yhteisiin ja ennaltaehkäiseviin palveluihin sekä varhaiseen tukeen ja hoitoon. Tehdään yhdessä muutos kohti oikea-aikaisia ja tarpeenmukaisia palveluita ja kehitetään myös erityis- ja vaativimman tason palveluja. (Hallituksen kärkihanke/ STM ja OKM)

Kohderyhmä: luottamushenkilöt, kuntien johto, lasten ja perheiden kanssa työskentelevät

KESKI-SUOMESTA SUOMEN LAPSIYSTÄVÄLLISIN MAAKUNTA

7.12.2017 klo 16-18