Jyväskylän kesäyliopisto

Kulinaarinen seminaari: Riista- ja linturuokailta

Paikka
Kristillisen koulun kotitalousluokka, Voionmaankatu 18
Opettaja
Leena Pölkki
Aika
24.11.2017 - 24.11.2017
6.66 tuntia

pe 15-20
Ilmoittautuminen alkaa
1.7.2017 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
17.11.2017
Ilmoittautuminen on päättynyt

Valmistetaan saatavilla olevista raaka-aineista lintu- ja riistaruokia (hieman aiemmin ilmoitetusta ohjelmasta poiketen) arkeen ja juhlaan, alkupaloista pääruokiin. Listalla on esim. hirveä, kanaa, broileria ja ankkaa sekä riistalintuja saatavuuden mukaan. Maistellaan yhdessä valmistetut herkut niille valittujen viinien sopivuutta arvioiden. Mukaan keittiötyöhön sopivat jalkineet, essu ja mahdolliset omat veitset.

Ohjaaja Leena Pölkki

Aika pe 24.11. klo 15–20

Paikka Kristillisen koulun kotitalousluokka, Voionmaankatu 18

Osallistumismaksu 20 € + materiaalimaksu 35 €

Ilmoittautumiset 17.11. mennessä

 

Näytä kaikki kurssit.