Jyväskylän kesäyliopisto

Kulinaarinen seminaari: Gluteeniton leivonta

Paikka
Kristillisen koulun kotitalousluokka, Voionmaankatu 18
Opettaja
Leena Pölkki
Aika
13.10.2017 - 13.10.2017
6.66 tuntia

pe 15-20
Ilmoittautuminen alkaa
1.7.2017 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
6.10.2017
Kurssilla on tilaa
Ilmoittaudu nyt
Kurssimaksu
55,00 €

Seminaari herkkusuille, ruoanlaiton ystäville ja kulinaristeille. Eri teemapäivinä opitaan tekemällä, nautiskelemalla ja kuulemalla asiantuntijan vinkkejä. Voit osallistua kaikkiin tai valita itseäsi kiinnostavat kerrat.

GLUTEENITON LEIVONTA

Valmistetaan suolaisia ja makeita leivonnaisia gluteenittomina. Arvioidaan ja maistellaan lopputuloksia yhdessä muutaman teemaan valitun juoman (viini, olut) kanssa. Mukaan keittiötyöhön sopivat jalkineet, essu ja mahdolliset omat veitset.

Ohjaaja Leena Pölkki

Aika pe 13.10. klo 15–20

Paikka Kristillisen koulun kotitalousluokka, Voionmaankatu 18

Osallistumismaksu 20 € + materiaalimaksu 35 €

Ilmoittautumiset 6.10. mennessä

 

Näytä kaikki kurssit.