Jyväskylän kesäyliopisto

Osallista SOMESSA! 27.9.2017

Paikka
Koulutuspaikka ilmoitetaan kutsukirjeessä
Opettaja
Päivi Jokitalo, Kirjasto- ja kulttuurialan yrittäjä
Aika
27.9.2017 - 27.9.2017

ma 9-15
Ilmoittautuminen alkaa
7.6.2017 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
13.9.2017
Ilmoittautuminen on päättynyt

Haluatko tavoittaa laajemmin asiakkaita? Pohditko mitä asiakkaasi toivovat yritykseltäsi?

Sosiaalinen media on monipuolinen asiakastiedon lähde ja vuorovaikutuskanava yrityksille. Päivän aikana käydään esimerkkien avulla läpi Facebookin ja Instagramin tarjoamia mahdollisuuksia asiakkaiden osallistamiseen ja asiakastiedon keräämiseen sekä tapoihin viestiä käyttäjien kanssa. Kuinka hyödynnetään käyttäjien kiinnostusta ja luodaan heille verkossa lisäarvoa? Miten maksullinen näkyvyys toimii ja kuinka sitä täydennetään - tai korvataan - aktiivisella viestinnällä?

Kohderyhmä: Koulutus sopii yrittäjille, jotka kaipaavat opastusta asiakasvuorovaikutukseen, markkinointiin sekä SOMEn hyödyntämiseen toiminnassaan.

Kouluttaja: Päivi Jokitalo, Kirjasto- ja kulttuurialan yrittäjä

Päivi Jokitalo on pidetty kouluttaja, joka on saanut erinomaista palautetta vastaavilla koulutuspäivillä antamastaan opetuksesta. Päivi on kouluttanut aikuisia verkkoviestinnässä ja verkkopalveluiden käytössä jo kaksikymmentä vuotta. Sosiaalisen median koulutuksia hän on viime vuosina vetänyt erityisesti kirjasto- ja nuorisotoimen sekä julkishallinnon ammattilaisille, mutta myös mm. toimittajille ja yrittäjille. 

Hinta: 185€

 

Näytä kaikki kurssit.