Jyväskylän kesäyliopisto

Jyväskylän kesäyliopiston uutiskirje


Eikö kirje näy oikein?

Lue selaimessa

UUTISKIRJE 16.11.2017


Marraskuu on mitä ihanin aika sytyttää kynttilät ja käpertyä sohvan nurkkaan. Samalla on mitä mukavinta vaikkapa valmistautua tenttiin tai osallistua verkko-opintoihin. Opintotarjonnastamme löytyy lähi- ja verkko-opiskeluun vaihtoehtoja kaikenikäisille oppijoille. Esimerkiksi lukiolaisille suosittelemme pienryhmäopiskelua, joissa paneudutaan kullekin hankaliin asioihin. Joulumielisten kannattaa osallistua sokerilumilinnojen ja jouluperinteiden työpajoihin, joista löytyy lisätietoja Lasten ja nuorten yliopiston tarjonnasta.

Olemme parhaillaan kokoamassa kevätkauden opinto-ohjelmaa, joten kerrothan meille mitä haluaisit opiskella, niin pyrimme vastaamaan toiveisiisi.

Ammatillinen lisäkoulutus 

Osaamistasi voit kasvattaa sekä lyhyillä, päivän mittaisilla koulutuspäivillä että pitkäkestoisilla koulutuskokonaisuuksilla.

Loppusyksyn koulutuksia 
Kevään ennakkotietoa:

 Keväällä alkava avoin yliopisto-opetus:

Abit,  lukiolaiset sekä muut toisen asteen opiskelijat

Huolestuttavatko yliopistojen uusiutuvat opiskelijavalinnat? Tuottaako jonkin aineen opiskelu ongelmia? Haluatko asettaa itsellesi tavoitteen ylioppilaskirjoituksia ajatellen? Kesäyliopistossa järjestetään kursseja sekä lähi- että verkko-opetuksena. Järjestämme ympäri vuoden tehokasta pienryhmäopetusta mm. englannista, matematiikasta, fysiikasta ja ruotsista.

Lue lisää: https://kesayo.jyu.fi/kurssit/50000/500151

Lasten ja nuorten yliopisto 

Lasten ja nuorten yliopistotoiminnan järjestää kesäyliopisto yhdessä Jyväskylän yliopiston kanssa. Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus ihmetellä, tutkia ja yllättyä yliopistossa! Kuukausittain päivittyvää ohjelmaa voit seurata facebookista  lasten ja nuorten yliopiston Facebook) tai verkkosivuilta. 

Jouluun liittyy ihania muistoja ja perinteitä. Juuri nyt kannattaa ilmoittautua joulupajoihin:

Joulupajat Alvar Aalto -museolla ja Näyttelykeskus Soihdussa; teemoina jouluperinteet ja arkkitehtuuria sokerista 2.12. ja 9.12.

Ikääntyvien yliopisto

Kaunis maamme täyttää 100 vuotta, mitä juhlistamme  tiistaina 5.12. Kuulemme tuolloin everstiluutnantti Jukka Kentalan puheen "Kokonaisturvallisuuden Suomi - maanpuolustus kuuluu meille kaikille", kuuntelemme suomalaisia säveliä  ja nautimme juhlakahvit. Vaikka syyslukukausi alkaa olla lopuillaan, vielä ehdit mukaan joihinkin seminaareihin, luennoille ja kursseille.

Tietotekniikkakursseista syksyn viimeiset. Ilmoittaudu nyt:
-
Digitaalisen sukututkimuksen kurssi 20.-28.11.
- Kotisivujen sekä blogin teko -kurssi 27.11.-1.12. 

  • Kulinaarinen seminaari:
    - Lintu- ja riistaruokailta
    - Skandinaavinen voileipäpöytä 
  • Syyskauden viimeisillä luennnoilla aiheina on 22.11. Syövän pelko on viisauden alku, luennoitsijana Vesa Kataja  ja 29.11. Eurooppa nationalismin kourissa, luennoitsijana Heikki Aittokoski 

Jos et ole aiemmin ollut mukana Ikääntyvien yliopiston toiminnassa ja haluat kevään 2018 esitteen postitse kotiisi, voit tilata sen oheisen linkin kautta


 

 Seuraavan uutiskirjeen lähetämme marraskuussa.

Tutustu koko ohjelmatarjontaamme tästä!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

https://kesayo.jyu.fi/

kesayo@jyu.fi

p. 044 760 3730

Facebook

 


 

Uutiskirjeen tilauksen peruutus

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Yhteystiedot

Jyväskylän kesäyliopisto

PL 35 
40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
kesayo(at)jyu.fi
p. 044 760 3730

Käyntiosoite:
Jyväskylän yliopisto,
Agora -rakennus,agora
Mattilanniemi 2
(3. kerros, Ag B331.1)

Toimisto avoinna ma-pe
klo 9.00-15.00

Henkilökunta ja yhteystiedot