Ruotsin perusteet hallintaan (3 op)

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kielikeskuksen kanssa.

11.-22.8.2014, ma-pe klo 16.30-18.15 (24 opetustuntia, 10 kokoontumiskertaa)

Opettaja

Pirjo Lehtonen

Kohderyhmä

Ruotsin tukikurssi antaa valmentavaa opetusta niille, jotka kokevat ruotsin taitojen ruostuneen ja tarvitsevat sen takia tukea ja kertausta ruotsin perusteissa. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kerrata ruotsin peruskielioppia ja harjoitella arkielämän kielenkäyttötilanteita sekä suullisten että kirjallisten tehtävien avulla.

Tavoite

Kurssin tavoitteena on, että opiskelija saa varmuutta käyttää ruotsin perusrakenteita ja arki-ilmaisuja kirjallisesti ja suullisesti.

Suoritustapa

Aktiivinen osallistuminen kontaktitunneille, itsenäinen työskentely ja tentti. Kurssin suorittaminen edellyttää vähintään 80% läsnäoloa kontaktitunneilla. (Tentti viikolla 36, uusinta viikolla 38).

95 euroa.

viimeistään 1.8.