Jyväskylän kesäyliopisto

Kesäopintotarjontaa Jyväskylässä kesällä 2017

Nauti ja opiskele - Jyväskylä on kesälläkin kuuma opiskelukaupunki!

Tutustu mahdollisuuksiin.
 kuumakesä (2).jpg


Olemme koonneet sinulle kätevästi yhdelle sivulle kesäopintoja tarjoavien oppilaitosten tiedot. 
Jos et löydä etsimääsi, niin kysy lisää.

 

Alkio-opisto
Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja tarjoava kansanopisto, joka tunnetaan laadukkaasta opetuksesta, yksilöllisestä ohjauksesta ja hyvästä yhteishengestä. Tarjoamassamme Jyväskylän kesälukiossa 10.–20.7.2017 opiskelet tai kertaat lukiokursseja luonnonkauniissa ympäristössä Päijänteen rannalla. Sopii lukiolaisille, ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville tai korkeakouluihin hakeutuville opiskelijoille.
Lue lisää: www.alkio.fiHumanistinen ammattikorkeakoulu, avoin AMK
Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa näköalapaikan kansalaistoiminnan ja nuorisotyön, kulttuurituotannon sekä viittomakielentulkin ammattikentille. Voit opiskella kaikille avoimia yhteisöpedagogin ja kulttuurituotannon verkkokursseja myös kesällä. Tutustu ja ilmoittaudu tarjontaamme 31.5. mennessä osoitteessa 
www.humak.fi/opiskelijaksi/avoin-amk/avoin-amk/  Ja jos kesänkin jälkeen intoa riittää, ensi lukuvuoden tarjonta aukeaa verkkokaupassamme www.humak.fi/kauppa 1.8.2017.

 

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, avoin AMK
Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n kesäopinnoissa on tarjolla yli 30 erilaista kurssia, joista osa toteutetaan kokonaan verkossa, osa lähi- ja etäopiskelun yhdistelmänä. Suurin osa kursseista järjestetään jo ennen juhannusta, joten ehdit mainiosti vielä lomailemaankin. Avoimen AMK:n opinnot ovat ammattikorkeakoulun opintoja, joihin kuka tahansa voi osallistua. Tarjolla on budjetointia, johtamista, kieliä, ravitsemusta, työoikeutta, matematiikkaa ja paljon muuta. Tsekkaa tarjonta ja ilmoittaudu 3.4. lähtien!
Lue lisää: https://www.jamk.fi/avoin/kesa

 

Jyväskylän kesäyliopisto
Kesäyliopistossa opiskelevat eri alojen ammattilaiset, opiskelijat ja harrastajat. Koulutuksia järjestetään ympäri vuoden ja opinnot ovat kaikille avoimia iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta. Kesällä opintotarjonnastamme löytyy mm. ammatillista lisäkoulutusta, lasten ja nuorten yliopistotoimintaa, abi- ja lukiolaiskursseja sekä kieliopintoja.
Tutustu kesän tarjontaan.

 

Jyväskylän kristillinen opisto
Kesäopiskelijan edullinen ja kodikas majoituspaikka 2 km keskustasta. Bonuksena vehreä pihapiiri ja ilmaiset parkkipaikat.
Katso lisää: http://www.jko.fi/tilat_ja_palvelut/majoituspalvelu

 

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto
Kehitä osaamistasi avoimessa yliopistossa - aloita jo tänään! Voit ilmoittautua useisiin oppiaineisiin milloin vain. Opintotarjonnassa on noin 40 eri oppiaineen opintoja ja useimpia opintojamme voit opiskella etäopiskellen ympäri vuoden. Lähiopetusta saat Jyväskylässä ja Helsingissä - kesälläkin! Avoimessa yliopistossa voit opiskella Jyväskylän yliopiston tutkintojen osia.
Tutustu opintoihin ja kesän lähiopetukseen: www.avoin.jyu.fi/kesa 

 

Yhteystiedot

Jyväskylän kesäyliopisto

PL 35 
40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
kesayo(at)jyu.fi
p. 044 760 3730

Käyntiosoite:
Jyväskylän yliopisto,
Agora -rakennus,agora
Mattilanniemi 2
(3. kerros, Ag B331.1)

Toimisto avoinna ma-pe
klo 9.00-15.00

Henkilökunta ja yhteystiedot