Vanhat paperikuvat tietokoneelle -työpaja
31.3., 1.4. sekä 3.4. klo 9-12

Sukututkimusta tietokoneella jatkokurssi
7.4., 8.4., 10.4. 14.4., 15.4. sekä 17.4. klo 9-12

Kursseilla TILAA! Vielä voit ilmoittautua!

HUOM!
Lukuvuonna 2013–2014 Ikääntyvien yliopiston luennot järjestetään Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan salissa L 304/303 (Keskussairaalantie 4) yliopiston päärakennuksen korjaustöiden vuoksi.

Keskustasta linja-autolla tultaessa, talon edessä olevalle bussipysäkille pääsee Jyväskylän liikenteen bussilla nro 12, joka lähtee Forumin edestä (Vapaudenkadulta, pysäkki nro 7) aikataulun mukaisesti klo 13.35. Omalla autolla kulkeville paras pysäköintialue löytyy entiseen tapaan Hippokselta uimahallin takaa.

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ tutorina, esiintyjänä tai matkailutyöryhmän jäsenenä?

Tule mukaan suunnittelemaan Ikääntyvien yliopiston keväisiä iltamia. Laulu-, lausunta-, tanssi- ja muut esiintymistaitoiset voivat antaa ohjelmaehdotuksensa kesäyliopiston toimistoon. Iltamien päivämäärä ilmoitetaan luennoilla ja verkkosivuilla.

Tietotekniikkakursseilla ja kaupungin nettinurkissa toimiva vertaistutorjoukkomme kaipaa vahvistusta. Mikäli Sinulla on aiempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ja innostusta ohjata ikätovereitasi, niin ota yhteyttä toimistoomme. Myös Ikääntyvien yliopiston matkailutyöryhmä toivoo joukkoonsa uusia puuhahenkilöitä.