17.12.2018

Tartu tarinaan -hanke

Tartu tarinaan -hankkeen tavoitteena on auttaa lapsia ja perheitä löytämään lukuilo ja johdattaa lapset pienestä pitäen tarinoiden maailmaan. Hankkeessa tarjolla työpajoja ja koulutuksia lapsille, vanhemmille, varhaiskasvatuksen toimijoille ja muille kiinnostuneille.

Kevään luennot ja työpajat!
Keväälle tulossa muun muassa eskareille ja viskareille dinosaurustyöpaja ja runopolku yhdessä Jyväskylän yliopiston tiedemuseon kanssa, satutunti sankaruudesta yhteistyössä Jyväskylän kaupunginkirjaston kanssa sekä Merja Kauppisen luento siitä, kuinka tukea lapsen kielen kehitystä ja lukijuutta. Lisätiedot  luennoista ja työpajoista löydät täältä: Jyväskylän kesäyliopiston koulutustarjonta,  Tartu tarinaan - hankkeen koulutukset.

Muuta kiinnostavaa!
Seuraa Tartu tarinaan -hankkeen verkkosivuja https://www.tartutarinaan.fi/ Löydät tietoa perhekahvilatoiminnasta sekä päiväkotien lukubokseista. Sivuilla myös kiinnostavia blogeja, viimeisimpänä blogi lastenpsykiatri Raisa Cacciatoren luennolta sekä Elisa Auvisen ajatuksia tunteiden välittymisestä aikuisen ja lapsen välillä lukuhetkien aikana. 

Emmi_Nuorgam4_web.jpgEmmi_Nuorgam_kirja.jpgLogo.JPG
Emmi Nuorgam (kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen) tulee pitämään toiminnallista satutuntia sankaruudesta kirjastolle 7.3. Katso lisätietoja!

Hankkeen toteuttavat Niilo Mäki Instituutti, Jyväskylän kesäyliopisto ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri.
Rahoittajana toimii Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto.
SKR_logo.png