13.11.2018

Tartu tarinaan -hanke

Tartu tarinaan -hankkeen tavoitteena on auttaa lapsia ja perheitä löytämään lukuilo ja johdattaa lapset pienestä pitäen tarinoiden maailmaan. Lasten ja nuorten yliopisto toteuttaa hankkeessa työpajoja ja koulutuksia lapsille, vanhemmille sekä varhaiskavatuksen ammattilaisille. Muun muassa syksyn yleisluennolla lastenpsykiatri, Väestöliiton asiantuntijalääkäri ja Vanhemmuuskeskuksen johtaja Raisa Cacciatore kannustaa isovanhempia lukemaan lapsille. Lisäksi Elisa Auvinen (lastentarhanopettaja, äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja,  kirjallisuusterapiaohjaaja) johdattaa pohtimaan sitä, kuinka tunteet välittyvät aikuisen ja lapsen välillä lukuhetkien aikana. 

Lisätiedot  luennoista ja työpajoista löydät täältä: Jyväskylän kesäyliopiston koulutustarjonta,  Tartu tarinaan - hankkeen koulutukset.

Lue lisää Tartu tarinaan hankkeen muusta toiminnasta sen nettisivuilta: https://www.tartutarinaan.fi/ Hankkeen toteuttajatahoina toimivat Niilo Mäki Instituutti, Jyväskylän kesäyliopisto ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri. Hanketta rahoittaa Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto.

Kaikki.jpg