24.07.2018

Majoitusvaihtoehtoja (2018 tiedot)

Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin hintaan ei sisälly majoitusta. Majoitusta voit tiedustella seuraavista paikoista:

  • Finlandia Hotelli Alba
    Yhden hengen Economy huone 64€/huone/yö
    Kahden hengen Standard huone 74€/huone/yö
    Saunallinen Junior Suite 1-2 hengelle 128€/yö
    Hintaan sisältyy buffet-aamiainen, WiFi-yhteys, parkkipaikka, päivittäinen saunavuoro erikseen miehille ja naisille, siivous ja 24 h:n päivystys. Ilmoittautuminen 1.6. mennessä hotelli Albaan puh +358 14 636 311 tai sähköpostitse info@hotellialba.fi. Voit myös varata huoneen suoraan internetissä osoitteessa www.hotellialba.fi/en/. Käytä varausta tehdessäsi Kampanjakoodia: SUOMI2018

Kortepohjan Ylioppilaskylä
JYY Asukaspalvelut - JYY Accommodation Services
Majoitus Kortepohjan ylioppilaskylän soluasunnoissa (M-, N-, O- ja P-taloissa)
Hinta 260€/hlö/1.-21.7.2018 (Varaus on sitova!)

Yksi Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin majoittumisvaihtoehdoista on soluasunnon vuokraaminen Kortepohjan Ylioppilaskylästä. Soluasunnon jakaa kaksi henkilöä, molemmat saavat oman lukollisen huoneen, sekä jaetun keittiön ja WC-tilat. Kaikki asunnot sisältävät peruskalusteet, kuten sängyt, tuolit ja pöydät. Osasta asunnoista löytyy myös joitakin keittiötarvikkeita.

Asunnon vuokraaminen kurssin ajaksi (1.-21.7.2018) maksaa 260€/henkilö ja maksu tulee suorittaa etukäteen JYY:n asuntopalveluille. Asuntovarauksen peruminen tulee tehdä 25.5.2018 mennessä. Asunnon voi varata laittamalla sähköpostia osoitteeseen kati.j.koskiniemi@jyu.fi. Majoittujat voivat laittaa myös toiveen siitä, kenen kanssa haluaisivat majoittua, mutta valitettavasti emme kaikkia majoitustoiveita pysty välttämättä toteuttamaan.
www.kortepohja.fi/en/tenant/tenancy-guides/instructions/group-accommodation/

Mikäli tarvitset apua majoituksen selvittämisen kanssa, otathan yhteyttä toimistoomme: kati.j.koskiniemi@jyu.fi