Rakkaus kirjaan alkaa sylistä - varhaisen perhelukemisen hyödyt ja ilot

Paikka
Jyväskylän yliopisto, Liikuntatieteellinen tiedekunta, sali L303
Opettaja
Päivi Heikkilä-Halttunen, lastenkirjallisuuden asiantuntija
Aika
16.4.2019 - 16.4.2019

ti 15.00-16.00
Ilmoittautuminen alkaa
5.3.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
2.4.2019
Kurssilla on tilaa
Ilmoittaudu nyt
Kurssimaksu
0,00 €

Tule mukaan kuulemaan, kuinka varhainen loruttelu ja ääneen lukeminen tuottavat hyötyä ja iloa lapsen kehitykselle ja koko perheen vuorovaikutukselle. Samalla saat helposti toteutettavia ideoita siitä, kuinka lukemisesta saadaan koko perheelle mieluisa ajanviettotapa ja elämäntapa. Lastenkirjallisuuden asiantuntija Päivi Heikkilä-Halttunen vinkkaa myös hyviä kirjoja! Kuulet lopuksi myös viimeisimpiä kuulumisia lukemiseen innostavan Tartu tarinaan -hankkeen toiminnasta.

Keskisuomalaiset osallistujat voivat seurata luentoa myös omalta tietokoneeltaan. Tarvitset vain tietokoneen ja internet-yhteyden.Kerro halukkuudestasi verkkovälitteiseen luentoon ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedot-kohdassa. Lähetämme Sinulle linkin ja ohjeistuksen, kuinka lähetyksen seuraaminen onnistuu.

Luento on osa Niilo Mäki Instituutin, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin ja ja Jyväskylän kesäyliopiston lukuiloon kannustavaa Tartu Tarinaan -hanketta, jonka rahoittaa Suomen kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto. 

 

Näytä kaikki kurssit.