Practise Business English Speaking and Listening Online B1-B2 (verkkokurssi 18ot) 12.4.-24.5.2021

Paikka
Toimipaikka avoin
Opettaja
Maarit Pönkänen, Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM
Aika
12.4.2021 - 24.5.2021
Ilmoittautuminen alkaa
24.4.2020 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
29.3.2021
Kurssilla on tilaa
Ilmoittaudu nyt
Kurssimaksu
105,00 €

Treenaa englannin kielen puhumista verkossa. Kurssilla harjoittelet työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin ja teet aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä sekä kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. Aiheina käsitellään: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa. 

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge) ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Kohderyhmä: Koulutus sopii kaikille englannin kieltä työssään tarvitseville. Erityisesti suosittelemme kurssia heille, jotka kokevat tarvitsevansa kertausta rakenteiden hallintaan sekä englanninkieliseen ilmaisuunsa tarkkuutta ja vaikuttavuutta. Kurssin taitotaso on B1-B2.

Kouluttaja: Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Näytä kaikki kurssit.