Ketterän oppimisen valmennus 4 op - nonstop

Paikka
Verkko-opinnot
Opettaja
Useita opettajia
Aika
1.8.2020 - 31.12.2021
Ilmoittautuminen alkaa
7.7.2020 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
31.12.2021
Kurssilla on tilaa
Ilmoittaudu nyt
Kurssimaksu
0,00 €

Ilmoittaudu tälle kurssille, jos haluat osallistua maksuttomalle Ketterän oppimisen valmennukselle. 

Valmennuksen voi aloittaa koska tahansa ja sitä voi suorittaa vuoden 2021 loppuun saakka. Kun ilmoittaudut, saat noin viikon sisällä tunnukset, joilla voit aloittaa opiskelun Moodle-verkkoympäristössä oman aikataulusi mukaan. Pahoittelemme lomakaudesta aiheutuvaa mahdollista viivettä tunnusten saamisessa!

Valmennus on tarkoitettu kaikille työikäisille. Erityisenä kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhalle alttiit henkilöt. Työttömyysuhalle ovat alttiita mm. ne henkilöt, joilla on matala koulutustaso tai määräaikainen työsuhde. Valmennuksen aikana saat valmiuksia selviytyä paremmin työssä ja työnhaussa, ja pääset kehittämään tarpeidesi mukaisia työelämä- ja digitaitoja. Voit lukea lisätietoja oheiselta sivulta https://kesayo.jyu.fi/fi/yhteistyo/yhteistyohankkeet/keto-hanke-2020-2021.

Mikäli olet TE-toimiston asiakas, ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi ennen opintojen aloittamista.

Jos pohdit opintojen sopivuutta itsellesi, ole yhteydessä koulutussuunnittelija Ville Hirvikoskeen p. 044 760 3728 tai ville.j.t.hirvikoski@jyu.fi

Opetushallituksen rahoittaa valmennusta, jonka tarkoituksena on edistää työttömien ja työttömyysuhanalaisten kansalaisten työllistymistä.


Näytä kaikki kurssit.