Ketterän oppimisen valmennus 4 op - nonstop

Paikka
Verkko-opinnot
Opettaja
Useita opettajia
Aika
1.8.2020 - 31.5.2021
Ilmoittautuminen alkaa
7.7.2020 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
31.5.2021
Kurssilla on tilaa
Ilmoittaudu nyt
Kurssimaksu
0,00 €

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua maksuttomaan Ketterän oppimisen valmennukseen lukuvuonna 2020-2021. Se on tarkoitettu kaikille aikuisille. Erityisenä kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhalle alttiit henkilöt. Työttömyysuhalle ovat alttiita mm. ne henkilöt, joilla on matala koulutustaso tai määräaikainen työsuhde. Valmennuksen aikana saat valmiuksia selviytyä paremmin työssä ja työnhaussa. Tarkoituksena on selvittää, mitä taitoja sinun tulisi osata, jotta pystyt vastaamaan työelämän vaatimuksiin sekä kehittää omaa osaamistasi. 

Suosittelemme, että perehdyt ensin saatavilla olevaan tietoon, joka on koottu kotisivullemme osoitteeseen https://kesayo.jyu.fi/fi/yhteistyo/yhteistyohankkeet/keto-hanke-2020-2021.

Kiinnostuksen ilmoittaminen ei sido sinua mihinkään. Kerromme sinulle sähköpostitse syksyllä 2020, kuinka Ketterän oppimisen valmennuksia tullaan järjestämään ja kutsumme sinut mukaan tähän koulutukseen. 

Koulutus on maksutonta, Opetushallituksen rahoittamaa toimintaa, jonka tarkoituksena on edistää työttömien ja työttömyysuhanalaisten kansalaisten työllistymistä.

Mikäli olet TE-toimiston asiakas, ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi ennen opintojen aloittamista.

Jos pohdit opintojen sopivuutta itsellesi, voit olla yhteydessä koulutussuunnittelija Ville Hirvikoskeen p. 044 760 3728 tai ville.j.t.hirvikoski@jyu.fi

Näytä kaikki kurssit.