12.03.2018

Opiskelu intensiivikurssilla

Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssi järjestetään Jyväskylässä 2.-20.7.2018. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille kokonaisvaltainen kielen oppimisen elämys keskellä kauneinta suomalaista kesää.

Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssi pitää sisällään 80 oppituntia (á 45 min) kieliopintoja. Kurssiin kuuluu lisäksi n.60 tuntia vapaaehtoista oheistoimintaa, joka on suunniteltu tukemaan kielenoppimista luonnollisessa ympäristössä. Osa tästä oheistoiminnasta on maksullista, ja osa kuuluu hintaan.
Kurssin suomen kielen opettajat ovat ammatillisesti päteviä, ja he pitävät huolen siitä, että saat korkeatasoista opetusta koko kurssin ajan. Kurssin henkilökuntaan kuuluu myös vapaa-ajan- ja läksypiirin ohjaajia sekä kesäyliopiston hallintohenkilökunta.
Kurssin päätteeksi saat todistuksen suoritetusta kurssista.

KURSSIN RAKENNE
Opetusta on arkipäivisin (ma-pe) klo 9.00–14.00 (5 x 45 min.) ja sen lisäksi muita ohjattuja oppimistilanteita, yhteensä 80 oppituntia. Kurssin opetus järjestetään suomen kielellä, englantia käytetään apukielenä.

Opetus järjestetään tasoryhmissä, vasta-alkajista edistyneiden tasolle (0-C1). Vuonna 2018 opetusryhmiä on neljä. Ryhmäjako tehdään ilmoittautumisen ja kyselyn kautta saatujen ennakkotietojen perusteella. Ryhmäjakojen muutokset ovat mahdollisia ensimmäisen opiskeluviikon aikana.

Kurssin varsinaisen opetuksen lisäksi tarjoamme mahdollisuutta osallistua läksypiiri-iltapäiviin. Läksypiirissä voit tehdä päivän aikana annettuja kotitehtäviä, opiskella itsenäisesti lisää, saada lisää apua opettajalta. Läksypiiriä järjestetään muutaman kerran viikossa, ja se kuuluu kurssin hintaan.

Järjestämme myös vapaa-ajanohjelmaa iltaisin ja viikonloppuisin kurssin ajan. Tämä oheistoiminta tukee varsinaista kielen opiskelua. Kurssi on aikataulutettu siten, että kaikilla on halutessaan mahdollisuus osallistua myös oheistoimintaan. Ks. Tarkemmat tiedot Vapaa-ajan ohjelma.

Vuoden 2018 aikataulu julkaistaan keväällä. Voit käydä tutustumassa vuoden 2017 ohjelmaan täältä.

KOHDERYHMÄ
Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssimme on suunnattu kaikille yli 17-vuotiaille Suomen kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille henkilöille ympäri maailman. Osallistujien ikäjakauma on vaihdellut 17-70 välillä.

KURSSIPAIKKA
Kurssi järjestetään Jyväskylän yliopistolla, osoitteessa Mattilanniemi 2, Jyväskylä. KarttaHINTA
695 € / osallistuja

Hintaan kuuluu opetus, kurssin opiskelumateriaali ja osa vapaa-ajan ohjelmasta. Huom. hintaan ei sisälly majoitusta!
Ilmoittautumisaika: 30.11.2017-14.5.2018. Ilmoittaudu tästä!