Pienryhmäopetus sekä tukikurssit lukiolaisille

Onko sinulla haasteita jonkin lukion kurssin kanssa tai haluaisitko korottaa ylioppilasarvosanaasi? Älä jää yksin ongelmiesi kanssa vaan tartu niihin ajoissa ja tule mukaan kesäyliopiston järjestämään pienryhmäopetukseen. Pienryhmäopetus soveltuu mihin lukiovaiheeseen tahansa ja saat ryhmässä opetusta juuri niistä lukiojaksosta, joihin koet tarvitsevasi apua. Pienryhmäopetusta järjestetään ruotsista, englannista, fysiikasta sekä pitkästä ja lyhyestä matematiikasta. Tarvittaessa järjestämme myös pienryhmäopetusta, jossa perehdytään  sähköisen Abitti-järjestelmän käyttämiseen matematiikan ja fysiikan tehtävissä.

Pienryhmien koko on 1-3 opiskelijaa. Ryhmät kokoontuvat kolme kertaa ja opetusta on yhteensä 10 opetustuntia (1ot = 45min). Pienryhmäopetuksen hinta on 100 €.

Pienryhmiä järjestetään ympäri vuoden opiskelijoiden toiveiden mukaisesti. Seuraavien pienryhmien aikataulu ei ole vielä varmistunut, mutta todennäköisesti tarjoamme niitä seuraavan kerran syksyllä 2019. Mikäli sinulla olisi tarve pienryhmäopetukseen ennen syksyä, ota ystävällisesti yhteyttä kesäyliopiston toimistoon.

Tukikurssit sopivat mihin tahansa lukiovaiheeseen, jos tunnet tarvitsevasi kertausta tai lisäopetusta. 

Ajankohtaisen kurssitarjonnan löydät verkkosivuiltamme: https://kesayo.jyu.fi/fi/opintotarjonta-uusi/koulutustarjonta/9/