Käytännön tietoa

Majoitus
Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin hintaan ei sisälly majoitusta. Majoitusta voit tiedustella mm. seuraavista paikoista:

 • Finlandia Hotelli Alba
  Yhden hengen Economy huone 69 €/ vrk/ hlö
  Kahden hengen Standard huone 78€/ vrk (39€/ hlö/ vrk, jos löydät huonekaverin)

  Hinnat voimassa, jos huoneisiin on saatavuutta varausajalle.

  Hintaan sisältyy buffet-aamiainen, WiFi-yhteys, parkkipaikka, päivittäinen saunavuoro erikseen miehille ja naisille, siivous ja 24 h:n päivystys. Varaukset hotelli Albaan puh +358 14 636 311 tai sähköpostitse info@hotellialba.fi. Voit myös varata huoneen suoraan internetissä osoitteessa www.hotellialba.fi/en/. Käytä varausta tehdessäsi kampanjakoodia SUOMI2022. Huom! Jos et löydä verkon kautta enää vapaata huonetta varausajalle, ole yhteydessä hotelliin. He voivat mahdollisesti löytää sinulle huoneen sopivin järjestelyin. Varauksen voi perua maksutta 24 tuntia ennen saapumista. Huone maksetaan hotellilla ellei toisin sovita.

 • Green star hotel Jyväskylä
 • Forenom Hostel Jyväskylä
 • http://visitjyvaskyla.fi/majoitu-nauti/majoitus
 • AirBnB
 • Kotimajoitus (Ilmoita kiinnostuksestasi kesäyliopiston toimistoon.) 

Kortepohjan Ylioppilaskylä 
Soihtu Stay kesähotelli
Majoitus Kortepohjan ylioppilaskylän soluasunnoissa (R- ja S-taloissa)
Hinta 452 €/ hlö, majoitusaika 3. - .23.7.2022.

Yksi majoittumisvaihtoehdoista on soluasunnon vuokraaminen Kortepohjan Ylioppilaskylästä (Soihtu Stay). Asunnoissa asuu kolme henkilöä, joilla jokaisella on oma lukittava huone, sekä jaettu keittiö ja kylpyhuone. Asunnot ovat kalustettuja eli siellä on mm. sängyt, tuolit ja pöydät. Hinta 452 € sisältää majoituksen yhdelle hengelle sekä kuntosalin, yhteissaunan ja pesulan käytön. Asunnoissa on myös valmiina liinavaatteet ja astiat sekä keittiötarvikkeet. Asukkaat tyhjentävät itse roskakorit ja huolehtivat asunnon päivittäisestä siivouksesta majoittumisen ajan, mutta loppusiivous kuuluu hintaan. 

Huone varataaan Soihtu Stayn varauskanavan kautta verkossa ajalla 23.5.-19.6.2022. Linkki lähetetään erikseen Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssille ilmoittautuneille. Varauksessa noudatetaan Soihtu Stayn kesäkouluille ja -kursseille
räätälöityjä varaus- ja peruutusehtoja.

 • Avaimet noudetaan Rentukan noutoautomaatista henkilökohtaisella koodilla, joka lähetetään majoittujalle tekstiviestillä.
 • Avaimet on palautettava majoituksen päätyttyä Soihtu Stayn postilaatikkoon Rentukassa.
 • Soihtu Stayllä on oikeus laskuttaa majoittujalta jälkikäteen esim. huoneen/asunnon extrasiivous, asunnolle/kalusteille aiheutuneet vahingot ja/tai hävinneet avaimet varausehtojen mukaisesti.
 • Mikäli Jyväskylän kesäyliopisto peruu kurssin ennen varausajan 19.6.2022 loppua, ei tästä tule kuluja ja majoituksen jo varanneet opiskelijat saavat maksunsa takaisin varausehtojen mukaisesti. Mikäli peruminen tapahtuu 20.6.2022 tai sen jälkeen, veloitamme 100 % varatuista huoneista. Peruutusehdot ovat voimassa viranomaisten määräämistä rajoituksista huolimatta.

Kortepohja and Mattilanniemi (kurssipaikka) ovat kartalla täällä: http://bit.ly/2DQNCPM   

Mikäli tarvitset apua majoituksen selvittämisen kanssa, otathan yhteyttä toimistoomme: tuomo.k.kuivalainen@jyu.fi