Käytännön tietoa

Majoitus
Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin hintaan ei sisälly majoitusta. Majoitusta voit tiedustella mm. seuraavista paikoista:

 • Finlandia Hotelli Alba
  Yhden hengen Economy huone 66 €/ vrk/ hlö
  Kahden hengen Standard huone 78€/ vrk (39€/ hlö/ vrk)

  Hinnat vuodelta 2021!

  Hintaan sisältyy buffet-aamiainen, WiFi-yhteys, parkkipaikka, päivittäinen saunavuoro erikseen miehille ja naisille, siivous ja 24 h:n päivystys. Varaukset hotelli Albaan puh +358 14 636 311 tai sähköpostitse info@hotellialba.fi. Voit myös varata huoneen suoraan internetissä osoitteessa www.hotellialba.fi/en/. Käytä varausta tehdessäsi kampanjakoodia SUOMI2021. Varauksen voi perua maksutta 1 vrk ennen saapumista. Huone maksetaan hotellilla ellei toisin sovita.

 • Green star hotel Jyväskylä
 • Forenom Hostel Jyväskylä
 • Jyväskylän hotellipalvelut (Hotel Pension Kampus, Kesähotelli Harju, Kesähotelli Rentukka)
 • http://visitjyvaskyla.fi/majoitu-nauti/majoitus
 • AirBnB
 • Kotimajoitus (Ilmoita kiinnostuksestasi kesäyliopiston toimistoon.) 

 

Kortepohjan Ylioppilaskylä 
Soihtu Asuminen - Soihtu Housing
Majoitus Kortepohjan ylioppilaskylän soluasunnoissa (M-, N-, O- ja P-taloissa)
xx €/ hlö.

Yksi Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin majoittumisvaihtoehdoista on soluasunnon vuokraaminen Kortepohjan Ylioppilaskylästä. Soluasunnon jakaa kaksi henkilöä, molemmat saavat oman lukollisen huoneen, sekä jaetun keittiön ja WC-tilat. Kaikki asunnot sisältävät peruskalusteet, kuten sängyt, tuolit ja pöydät. Osasta asunnoista löytyy myös joitakin keittiötarvikkeita. Hintaan sisältyy aamiainen ravintola Rentukassa sekä kuntosalin ja opiskelutilojen käyttö. Majoituksen päättyessä roskakorit tulee tyhjentää ja mahdollisesti käytetyt astiat pestä. 

Asunnon vuokraaminen kurssin ajaksi maksaa xx €/henkilö ja maksu tulee suorittaa etukäteen Soihtu Asumiselle. Asuntovarauksen peruminen tulee tehdä xx.2021 mennessä. Asunnon varaamisesta ilmoitetaan myöhemmin. Majoittujat voivat laittaa myös toiveen siitä, kenen kanssa haluaisivat majoittua, mutta valitettavasti emme kaikkia majoitustoiveita pysty välttämättä toteuttamaan. www.kortepohja.fi/en/tenant/tenancy-guides/instructions/group-accommodation/

Kortepohja and Mattilanniemi (kurssipaikka) ovat kartalla täällä: http://bit.ly/2DQNCPM   

Mikäli tarvitset apua majoituksen selvittämisen kanssa, otathan yhteyttä toimistoomme: tuomo.k.kuivalainen@jyu.fi