Varmuutta lukio-opintoihin ja ylioppilaskirjoituksiin kesäyliopistosta!

Jyväskylän kesäyliopisto järjestää lukiolaisille ja abiturienteille kertaus- ja abikursseja lähi- ja verkko-opetuksena sekä pienryhmäopetuksena täsmätarpeisiin.

Abiturienttien kertauskurssit lähiopetuksena Jyväskylässä sekä verkossa

Abiturienttien kertauskurssit vastaavat sisällöltään ja laajuudeltaan lukion opetussuunnitelman mukaisia kertauskursseja. Yhden opetustunnin kesto on 45 minuuttia ja kurssimaksu sisältää opetusmateriaalin. Nämä kertauskurssit on suunnattu ylioppilaskokeisiin valmentautuville lukiolaisille, mutta ne soveltuvat hyvin muille koulutietojen kertaamiseen. Esimeriksi kielten kertauskursseilla harjoitellaan kuullun ymmärtämistä, kerrataan kielioppia, tehdään rakenne- ja tekstinymmärtämisharjoituksia sekä opiskellaan uutta sanastoa. Kurssien aikana kirjoitetaan kaksi ainetta.iksi kielten kertauskursseilla harjoitellaan kuullun ymmärtämistä, kerrataan kielioppia, tehdään rakenne- ja tekstinymmärtämisharjoituksia sekä opiskellaan uutta sanastoa. Kurssien aikana kirjoitetaan kaksi ainetta.

Verkkokursseilla kerrataan opettajan laatiman materiaalin avulla lukion oppimäärän keskeiset asiat ohjatusti ja harjoitellaan ylioppilaskokeissa vastaamista. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, internetyhteyden ja tekstinkäsittelyohjelman. Internetin käytön erityisosaamista ei vaadita.

Ajankohtaiset kertauskurssit ovat nähtävissä opintotarjonnassamme.

Pienryhmäopetuksesta tukea täsmätarpeisiin

Pienryhmäopetus soveltuu mihin tahansa lukiovaiheeseen, jos tunnet tarvitsevasi lisäopetusta. Esimerkiksi jos sinulla on haasteita jonkin lukion kurssin kanssa tai haluaisit korottaa ylioppilasarvosanaasi. Älä jää yksin ongelmiesi kanssa vaan tartu niihin ajoissa ja tule mukaan kesäyliopiston järjestämään pienryhmäopetukseen. Se soveltuu mihin lukiovaiheeseen tahansa ja saat ryhmässä opetusta juuri niistä lukiojaksosta, joihin koet tarvitsevasi apua. Pienryhmäopetusta järjestetään ruotsista, englannista, fysiikasta sekä pitkästä ja lyhyestä matematiikasta. Tarvittaessa järjestämme myös pienryhmäopetusta, jossa perehdytään sähköisen Abitti-järjestelmän käyttämiseen matematiikan ja fysiikan tehtävissä. Ryhmien koko on 1-3 opiskelijaa ja ne kokoontuvat kolme kertaa. Opetusta on yhteensä 10 opetustuntia (1ot = 45min). Pienryhmäopetuksen hinta on 100 €. Pienryhmiä järjestetään ympäri vuoden opiskelijoiden toiveiden mukaisesti. Mikäli sinulla olisi tarve pienryhmäopetukseen, ota ystävällisesti yhteyttä kesäyliopiston toimistoon.

Mistä ilmoittaudun kurssille? Mitä kurssi maksaa? Mistä tiedän, sopiiko kurssi minulle? Etkö löydä tarjonnasta itsellesi sopivaa kurssia?

Älä stressaa! Autamme mielellämme kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä joko perinteisesti puhelimella 044 760 3730, sähköpostilla kesayo@jyu.fi, tai laittaa meille facebook-viestin sivultamme Facebookista.

Löydät kurssitarjontamme esittelyn tältä sivulta ja voit selata tarjontaa suoraan ilmoittautumisjärjestelmästämme. Sieltä löydät myös lisätiedot kurssien sisällöistä, hinnoista sekä ilmoittautumislinkit.

Lisää abeille ja lukiolaisille sopivia kursseja löydät myös muista kesäyliopistoista