Ajatella!-tiedekasvatushanke käynnistyy ensi vuonna Tieteen tiedotus ry:n tuella

Tieteen tiedotus ry on myöntänyt Jyväskylän kesäyliopistolle rahoituksen, jonka turvin kehitämme lasten demokraattisen ja kriittisen ajattelun taitoja tiedeviestinnän keinoin. Ensi vuonna käynnistyvässä hankkeessa pyrimme myös vahvistamaan yleistä tietoisuutta humanistis-yhteiskuntatieteellisistä tutkimuksista ja niiden kiinnostavuudesta tiedekasvatuksen näkökulmasta. Luvassa siis monenlaisia uusia nostoja ja kokeiluja JYUniorit Lasten ja nuorten yliopistossa Ajatella!-tiedekasvatushankkeessa. Tuskin maltamme odottaa ensi vuotta
Tieteen tiedotus ry on myöntänyt Jyväskylän kesäyliopistolle rahoituksen, jonka turvin kehitämme lasten demokraattisen ja kriittisen ajattelun taitoja tiedeviestinnän keinoin. Ensi vuonna käynnistyvässä hankkeessa pyrimme myös vahvistamaan yleistä tietoisuutta humanistis-yhteiskuntatieteellisistä tutkimuksista ja niiden kiinnostavuudesta tiedekasvatuksen näkökulmasta.
 
Luvassa siis monenlaisia uusia nostoja ja kokeiluja JYUniorit Lasten ja nuorten yliopistossa Ajatella!-tiedekasvatushankkeessa. Tuskin maltamme odottaa ensi vuotta.
 
#jyväskylankesäyliopisto #tieteentiedotus #jyuniorit #tiedettäkaikille