Käytännön tietoa

Majoitus
Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin hintaan ei sisälly majoitusta. Majoitusta voit tiedustella mm. seuraavista paikoista:

 

Kortepohjan Ylioppilaskylä 
Soihtu Asuminen - Soihtu Housing
Majoitus Kortepohjan ylioppilaskylän soluasunnoissa (M-, N-, O- ja P-taloissa)
xx €/ hlö.

Yksi Suomen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin majoittumisvaihtoehdoista on soluasunnon vuokraaminen Kortepohjan Ylioppilaskylästä. Soluasunnon jakaa kaksi henkilöä, molemmat saavat oman lukollisen huoneen, sekä jaetun keittiön ja WC-tilat. Kaikki asunnot sisältävät peruskalusteet, kuten sängyt, tuolit ja pöydät. Osasta asunnoista löytyy myös joitakin keittiötarvikkeita. Hintaan sisältyy aamiainen ravintola Rentukassa sekä kuntosalin ja opiskelutilojen käyttö. Majoituksen päättyessä roskakorit tulee tyhjentää ja mahdollisesti käytetyt astiat pestä. 

Asunnon vuokraaminen kurssin ajaksi maksaa xx €/henkilö ja maksu tulee suorittaa etukäteen Soihtu Asumiselle. Asuntovarauksen peruminen tulee tehdä xx.2021 mennessä. Asunnon varaamisesta ilmoitetaan myöhemmin. Majoittujat voivat laittaa myös toiveen siitä, kenen kanssa haluaisivat majoittua, mutta valitettavasti emme kaikkia majoitustoiveita pysty välttämättä toteuttamaan. www.kortepohja.fi/en/tenant/tenancy-guides/instructions/group-accommodation/

Kortepohja and Mattilanniemi (kurssipaikka) ovat kartalla täällä: http://bit.ly/2DQNCPM   

Mikäli tarvitset apua majoituksen selvittämisen kanssa, otathan yhteyttä toimistoomme: tuomo.k.kuivalainen@jyu.fi