Maksuttomia DiKATA-opintoja kaikenikäisille

Olemme mukana kesäyliopisojen yhteisessä DiKATA-hankkeessa. Tarjoamme hankkeen aikana laajan tarjonnan digitaitoja edistäviä opintoja, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Koulutusten kautta osallistujat saavat työssä ja vapaa-ajassa tarvittavia tietotekniikkataitoja. Tarjolla on kursseja vasta-alkajista kokeneille konkareille. Kursseilla käydään läpi mm. tietotekniikan perustaitoja, tietoturva-asioita, pilvipalveluita, tiedonhallintaa ja työelämän digitaitoja.

Hanketta rahoittaa Opetushallitus ja koordinoi Snellman-kesäyliopisto. Keski-Suomessa opintoneuvontaa, apua ja opastusta saa Jyväskylän kesäyliopistosta.

Haluatko osallistua DiKATA-kurssille? Voit ilmoittautua seuraavasti:

1. Ilmoittaudu DiKATA-opiskelijaksi, jolloin saat sähköpostilla tarkemmat ohjeet kurssi-ilmoittautumisia varten. Oheiselta sivulta näet jo syksyn kurssitarjonnan. Jos tiedät jo, mille kurssille haluat osallistua, voit mainita sen ilmoittautumislomakkeen lisätiedot -kohdassa.

2. Lähetämme noin viikon sisällä uusille opiskelijoille ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuminen ja opiskelu tapahtuu erillisellä sivustolla.

3. DiKATA-asioissa voit olla yhteydessä kesäyliopiston toimistoon. Sinua auttaa Ville Hirvikoski, p. 044 760 3728 tai info-kesayo@jyu.fi