Jyväskylän kaupungin maskisuositus 24.9. on voimassa myös Kesäyliopiston opetuksessa

Jyväskylän kaupungin antama maskisuositus koskee myös Kesäyliopiston opetusta. Käytäthän siis opetukseen saapuessasi kasvomaskia ja noudatat myös aiemmin annettuja ohjeita hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä, kotona sairastamisesta sekä koronatestiin hakeutumisesta pienissäkin oireissa. Osallistujan tulee itse hankkia käytettävät kasvomaskit.

JYUniorien toiminnassa alle 15-vuotiaiden osallistujien ei tarvitse käyttää kasvomaskia, mutta huoltajia kehotetaan käyttämään maskia tuodessaan ja hakiessaan lasta aktiviteeteista.

Jyväskylän kaupungin suositus on voimassa seuraavan kahden viikon ajan ja se on voimassa laajasti julkisissa tiloissa. Se perustuu arvioon siitä, että Jyväskylässä on käynnissä taudin kiihtymisvaihe. Tartuttavuusluku Jyväskylässä on viimeisen viikon ajalta nyt 36,5 tartuntaa 100 000 asukasta kohti. Suositus on THL:n suosituksen mukainen. Voit tutustua suositukseen tarkemmin kaupungin nettisivuilla.

Jyväskylän yliopiston loppuvuoteen ulottuvat päivitetyt koronaohjeet julkaistaan maanantaina 28.9. ja kesäyliopisto linjaa tuolloin näiden ohjeiden vaikutuksesta toimintaansa.

Lisätiedot:

Kesäyliopiston toimisto