Ikääntyvien yliopiston luennot loppukevään 2020 aikana vain verkossa

Hei hyvä Ikääntyvien yliopiston opiskelija,

Lämmin etähalaus Ikääntyvien yliopiston toimistolta. Koronatilanteesta johtuen emme Ikääntyvien yliopistossa järjestä lähiopetusta maalis-toukokuussa.

Emme kuitenkaan vielä lähde kesälomalle, vaan pyrimme järjestämään kaiken mahdollisen opetuksen verkossa. Teemme siis digiloikan! Selvittelemme parhaillaan kaikkien opettajien kanssa sopia kuinka toimitaan, mutta saatte tietoa kurssikohtaisesti joko toimistolta tai kurssin opettajalta. Esimerkiksi lukupiiri kokeilee puhelinkokoussysteemiä, saksan peruskurssilaiset skypeyhteyttä, musiikissa ja kuvataiteissa mietitään erilaisia ratkaisuja.

IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTON LUENNOT JÄRJESTETÄÄN VERKOSSA KESKIVIIKKOISIN KELLO 14.00.

Pyrimme järjestämään Ikääntyvien yliopiston luennot ohjelman mukaisesti, mutta verkossa. Lähetämme kaikille luennolle ilmoittautuneille verkkolinkin, jolla pääsee seuraamaan luentoa kesäyliopiston YouTube-kanavalla reaaliaikaisesti.

Mikäli et ole ilmoittautunut luennoille, niin tee se nyt lähettämällä sähköpostia ikis@jyu.fi osoitteeseen (nimi, sähköpostiosoitteesi). Tai ilmoittautumalla verkossa: https://kesayo.jyu.fi/fi/opintotarjonta-uusi/koulutustarjonta/40000/400441/428004

Luentojen seuraamista varten tarvitset oman tietokoneen, tabletin tai älypuheliminen ja verkkoyhteyden. Lipun oston sijaan luennon seuraaminen maksetaan toukokuussa. Lähetämme tuolloin ohjeen maksaa 4 euroa per seurattu luento. Merkkaathan ylös katsomasi luentokertojen määrän.

Nyt kannattaa olla ennakkoluuloton ja ryhtyä kokeilemaan verkon kautta opiskelua, vaikka se aiemmin olisikin ollut itselle vierasta. Mikäli emme voi järjestää koulutusta verkossa, niin pyrimme siirtämään koulutuksen toteutuksen parempaan ajankohtaan.

Opintomatkan Portugaliin teemme vuoden päästä ja Ranskan pyörämatkan yritämme toteuttaa syksyllä.

Päivitämme kesäyliopiston kuulumisia verkkoon www.kesayo.jyu.fi ajankohtaista –osioon, seurailethan myös sitä, sillä tilanteet muuttuvat nopeasti. Käy myös tykkäämässä Jyväskylän kesäyliopisto facebook –sivuja, sinnekin viemme ajankohtaisia tietoja.

Haasteista huolimatta nautitaan kevätauringosta!