Tietoa Jyväskylän kesäyliopistosta

Jyväskylän kesäyliopisto on vapaan sivistystyön lain mukaista koulutustoimintaa toteuttava oppilaitos. Aatteellisesti ja poliittisesti sitoutumaton Jyväskylän kesäyliopisto tukee toiminnallaan elinikäisen oppimisen, henkisen hyvinvoinnin ja koulutuksellisen tasa-arvon periaatteiden toteutumista Keski-Suomen maakunnassa. Jyväskylän kesäyliopisto järjestää yksilöille, yrityksille ja yhteisöille tarvelähtöistä ajankohtaista koulutusta. Koulutukset ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta ja opetus järjestetään huomioiden erilaisissa elämäntilanteissa elävien ihmisten opiskelumahdollisuudet. Koulutukset täydentävät ja monipuolistavat alueen muuta koulutustarjontaa.

Jyväskylän kesäyliopiston arvoina ovat elinikäinen oppiminen, henkinen hyvinvointi ja koulutuksellinen tasa-arvo. Toiminnan päämääränä on tarjota elinikäisen oppimisen mahdollisuus ja tukea asukkaiden hyvinvointia Keski-Suomen maakunnassa.

Tervetuloa opiskelemaan!

Toimintamuodot

• avoin yliopisto- ja korkeakouluopetus
  • työelämän valmiuksia ja osaamista kehittävä koulutus
  • kieliopinnot
  •  koululais-, lukiolais- ja abi-kurssit
  •  ikääntyvien yliopistotoiminta
  •  lasten ja nuorten yliopistotoiminta
  •  tilauskoulutukset: suunnittelemme ja järjestämme koulutusta asiakkaiden toivomusten perusteella.

Otathan yhteyttä kesäyliopistoon, mikäli haluat tehdä koulutusaloitteen!