Tietopalveluiden ja Jyväskylän kesäyliopiston AJANKOHTAISLUENTOJEN SARJA

Tia Isokorpi, Pää pyörällä - Kaaoksesta rauhoittumiseen ja aitoon läsnäoloon

Ilmoittaudu

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan työhyvinvointiin liittyvistä ajankohtaisista teemoista huippuasiantuntijoiden luennoilla Jyväskylässä. Luennot perustuvat kunkin asiantuntijan kirjaan, jonka saat luennon yhteydessä.

Kevään ensimmäisen luennon aloittaa Tia Isokorpi aiheella Kaaoksesta rauhoittumiseen ja aitoon läsnäoloon. Tia Isokorpi on väitellyt tunneälytaitojen ja yhteisöllisyyden oppimisesta. Hän toimii opettajankouluttajana sekä työnohjaajana ja vuorovaikutuskouluttajana työyhteisöissä. Hänen julkaisujaan PS-kustannuksen kanssa ovat muun muassa kirjat Tunneoppia parempaan vuorovaikutukseen (2004), Napit vastakkain (2006) sekä Pää pyörällä (2008).

Aika: 28.4. klo 13–15.30

Paikka: Jyväskylä  (huom! tilaisuutta on mahdollista seurata myös etäluentona).

Sisältö: Mistä syntyy jännityksen ja rentoutumisen tasapaino, elämän ja työn rauhoittuminen?  Luennolla tarkastellaan tasapainon löytämistä silloin, kun jatkuva muutos, haastava elämänmeno ja mutkikkaat ihmissuhteet saavat pään pyörälle. Isokorpi esittelee myös menetelmiä, joiden avulla ihmissuhteita ja vuorovaikutusta voidaan ylläpitää ja parantaa.

Hinta: 55 € (sis. Isokorven Pää pyörällä -kirjan)

Ilmoittautuminen: 14.4.2014 mennessä