LCA Life Coach® -koulutus 20 op

Uusi ja kokonaisvaltainen lähestymistapa elämänhallintaan

Käynnistämme uuden ryhmän vuoden 2015 lopulla tai vuonna 2016. Ilmoita kesäyliopiston toimistoon kiinnostuksestasi, niin saat lisätietoja kun koulutuksen ajankohta vahvistuu.

Koulutuksen lisätiedot ja ilmoittautuminen

TAMMIKUUSSA 2014 KÄYNNISTYNYT RYHMÄ:

Aika ja paikka

17.1.-14.12.2014 Jyväskylä

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ihmissuhdetyön ammattilaisille, kuten hoito-, opetus- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja saada enemmän työkaluja päivittäiseen työhönsä ja parantaa omien asiakkaiden, oppilaiden tai alaisten elämäntaitoja.

Kouluttaja

Koulutusjohtaja Auli Hedman, auli@lifecoachacademy.fi, 0400 796 688

Auli on businessmaailmasta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin kouluttautunut valmentaja ja terapeutti, joka pitää omaa vastaanottoa Oulussa sekä kouluttaa hyvinvointiasioissa ihmisiä ja yrityksiä ympäri Suomea. Auli on koulutuksen pääopettaja ja vastaa koulutuksen organisoinnista, joten kaikissa koulutukseen liittyvissä asioissa voit kääntyä hänen puoleensa. Auli seuraa aktiivisesti valmentamiseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita ja tuo uusimmat tuulet sekä kouluttajat oppilaidensa tietoisuuteen.

Ks. muut kouluttajat: http://www.lifecoachacademy.fi/meista/

Koulutusohjelmassa vierailee, aina teemasta riippuen, myös yllätysluennoitsijoita kouluttamassa paitsi asiaansa – myös erilaisia tapoja kouluttaa ja valmentaa.

Tavoitteet

Koulutus on uudenlainen, monta tieteenhaaraa yhdistävä kokonaisuus, joka auttaa ymmärtämään nykyihmisen elämää ja voittamaan sen haasteita. Koulutuksen tavoite on antaa opiskelijalle vahva näkemys elämän kokonaisvaltaisuudesta ja ihmisten ohjaamisesta eteenpäin joko yksityis- tai työelämässään. Koulutus kehittää myös opiskelijan omaa itsetuntemusta, antaa  keinoja itsensä syvempään ymmärtämiseen ja työkaluja parhaan mahdollisen, omannäköisen elämän luomiseen.

Sisältö

Koulutus koostuu 10 moduulista. Jokaiseen moduuliin sisältyy 3 lähiopetuspäivää (pe klo 17–21, la 10–18 ja su 10–18). Lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäistä etäopiskelua, valmennusharjoittelua sekä lopputyön tekeminen. Koulutus on opintopisteytetty 20 opintopisteen arvoiseksi.

Koulutuksessa tutkitaan valmentamisen näkökulmasta ihmisen elämän eri osa-alueita: fyysisestä hyvinvoinnista henkiseen hyvinvointiin, ihmissuhteista aina fyysiseen ympäristöön saakka. Life Coachingissa on aina kysymys oman elämän tietoisesta johtamisesta, muutosprosesseista kohti valmennettavan itsensä määrittelemää menestystä ja hyvää elämää. Valmentajan tehtävä on auttaa valmennettavaa avartamaan käsitystä itsestään, mahdollisuuksistaan sekä auttaa pääsemään yli rajoittavista uskomuksistaan, tukea ja inspiroida  valmennettavaa kohti tavoitteitaan ammattimaisin ja toimivin keinoin.

Koulutuksessa yhdistyy kognitiivinen psykologia, funktionaalinen lääketiede, työhyvinvointi sekä filosofiset ja oivalluksia herättävät kysymykset. Haemme viisautta myös itämaisista opeista mm. meditaation avulla. Näiden näkemysten sitominen perinteisiin ja uusimpiin Life Coaching -tekniikoihin, on ennennäkemättömän hienoa ja tuloksia tuottavaa yhteistyötä paremman elämän ja ihmisyyden hyväksi.

Katso koulutuksen tarkempi sisältö tästä linkistä.

Maailman parantaminen alkaa omista nurkista. Olet lämpimästi tervetullut kantamaan kortesi kekoon!

Huomioitavaa

Kerro ilmoittautumissivun lisätietoa-kohdassa, miksi haluat mukaan koulutukseen.

3990 €, laskutetaan viidessä erässä kahden kuukauden välein opintojen alettua

Ilmoittautuminen

2.1.2014 mennessä. Ilmoittautumisaika on päättynyt, ryhmä on täynnä, Voit jättää kesäyliopiston toimistoon yhteystietosi (kesayo@jyu.fi), jotta saat ensimmäisten joukossa tietoa seuraavasta LCA -koulutuksesta.

Hakijalta edellytämme valmiutta itsetutkiskeluun, avointa mieltä näkökulman laajentamiseen sekä kykyä pohtia elämänkysymyksiä niin yksin kuin ryhmässä. Pohjakoulutusvaatimuksena lukio tai ammatillinen perustutkinto. Kutsumme hakijat tarvittaessa haastatteluun.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kesäyliopisto ei palauta maksettuja kurssimaksuja.