Hehkuvaa rautaa 2 - taontataitojen työpaja teknisen työn opettajille

Jos painike ei toimi, täytä ilmoittautumisen tiedot ilmoittautumislomakkeeseen.

KURSSILLE on vapautunut 2 paikkaa!  Ilmoittaudutahan viipymättä kesäyliopistoon.

Aika:

5.4.2014 klo 9-16

Paikka:

Petäjävesi, Jyväskylän ammattiopisto os. Miilutie 2.

Kouluttaja:

Sami Kärkkäinen, kyläseppä

Lisätietoja Samin ajatuksista: http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/viimeinen-naula-lyodaan-yleensa-arkkuun-mutta-ensin-sekin-taytyy-tehda/

Kohderyhmä:

Teknisen työn opettajat

Sisältö:

Kyläseppä Kärpäsen johdolla opetellaan erilaisia taonnan tekniikoita ja harjoitellaan työkalujen ja materiaalien käyttöä. Kurssi sopii sekä perusteet hallitseville että taitavimmillekin takojille.Ensimmäinen Hehkuvan raudan kurssi järjestettiin 2013 ja suuren suosion saanut kurssi uusitaan nyt kurssilaisten toiveesta. Kurssille ovat tervetulleita taitojaan hiomaan sekä ensimmäisellä kursseilla olleet että uudet kurssilaiset.

Kurssilaisia pyydetään ottamaan mukaan omat työvaatteet, työkengät ja suojavarusteet (silmä ja kuulosuojaimet sekä hanskat).

Ilmoittautuminen:

Kurssi on täynnä. Tiedustele vapaita kurssipaikkoja kesäyliopiston toimistosta tai ilmoittaudu varasijalle.

Kurssille otetaan 10 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen. Lähetämme kurssia koskevat tarkemmat tiedot ilmoittautuneille noin kahta viikkoa ennen kurssia.

Ilmoita kohdassa laskutusosoite esimerkiksi "Keski-Suomen Osaava -hanke" mikäli olet oikeutettu hankkeen maksamaan koulutukseen.

Keski-Suomen Osaavassa ovat mukana Keski-Suomen kunnat ja kansalais- & kansanopistojen verkosto sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Hankkeen kustantamat koulutukset ovat maksuttomia opetustoimessa työskenteleville henkilöille. Osallistuja kustantaa itse koulutuspäivän lounaan ja mahdollisen iltapäiväkahvin. Lisätietoja mm. http://peda.net/veraja/osaava/keskisuomi/verkosto41

Hinta:

135 €  tai maksuton Keski-Suomen Osaava -hankkeen piirissä oleville.

Toteuttaja:

Jyväskylän kesäyliopisto  yhteistyössä Keski-Suomen Osaava –hankkeen kanssa.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: